Last news in Fakti

10 Октомври, 2023 10:15 2 961 14

Жената чудо Гал Гадот, служила в израелската армия, говори за войната

  • гал гадот-
  • мис израел-
  • война-
  • армия

Малко след избухването на войната, тя направи публично съобщение в социалните мрежи

Жената чудо Гал Гадот, служила в израелската армия, говори за войната - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Холивудската знаменитост Гал Гадот, която е известна с ролята си на Жената чудо, показа подкрепата си за Израел след атаката на Хамас. В съобщение, публикувано в социалните мрежи, израелско-американската актриса написа, че се моли за всички страдащи. Малко след избухването на войната в събота, тя направи публично съобщение в социалните мрежи.

"Подкрепям Израел и вие също. Светът не може да гледа отдалеч, докато се случват тези ужасяващи терористични актове!", беше нейното послание.

В друга публикация тя помоли своите виртуални приятели да даряват.

"Всеки, който може и иска, може да дари за тези хора, чийто живот се промени завинаги от вчера. Те са загубили толкова много и имат нужда от помощ", написа Гал Гадот в неделя.

"Фокус" припомня, че военната служба в Израел е задължителна за всички с малки изключения, а самата актриса, която е печелила и титлата "Мис Израел", е била в армията и твърди, че това само ѝ е помогнало в изграждането ѝ като личност и професионалист.

В деня след атаката на Хамас срещу Израел много международни знаменитости изразиха подкрепата си за израелските цивилни, както и гнева си към тази Черна събота.

"Ужасен съм от тези образи на ужас и сляпа омраза", написа френският певец Патрик Брюел в Instagram. "Подкрепа за израелските цивилни, изправени пред терористично насилие".

"И да цитирам Албер Камю: "Тероризмът не е съпротива, това е варварство". Думи, перифразирани от актьора Гад Елмалех в Instagram: "Тъга и ужас. Това е тероризъм и варварство!". "Никога не спира, това е ад", оплака се Ели Семун.

Джейми Лий Къртис публикува израелско знаме в профила си в Instagram. Тя изпрати и изявление от "Лигата против клеветата", организация, която се бори срещу антисемитизма и защитава "безспорното право" на Израел "да се защитава". Актрисата от "Хелоуин" публикува и видео, за което се твърди, че показва изображения на отвличането на млада израелска жена, пише Digi24.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Освалдо Риос

    6 15 Отговор
    Миска с патлак е извращение.

    Коментиран от #4

  • 2 когато си в

    5 4 Отговор
    модата е добре . 7 деца , пари , кръг от холивууд и секретс , мрежи . не е забелязала конфликтните допирни точки между иран, ливан , палестина и израел . поткепям я . бедните бедуини, араби и т.н. само търпят и се защитават . капитализам е. богатите са с яхти, злато и пари . бедните се плодят по рядко и живеят в едни парични граници с пълзящи цени .
  • 3 Гал

    4 5 Отговор
    ша облекчава на втора линия...
  • 4 Копейкин

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "Освалдо Риос":

    Щото с чалма и брадясал пор е прекрасно.
  • 5 Няма случайности

    12 2 Отговор
    Думи като гад и мошеник, в нашият речник, говорят ясно за отношението на предците ни към някои племена.

    Коментиран от #6

  • 6 Последния Софиянец

    10 2 Отговор

    До коментар #5 от "Няма случайности":

    Хазарите са най древните врагове на Велика България.
  • 7 Соваж бейби

    17 6 Отговор
    Нека това момиче да си гледа холивудските бози,сина ми много я харесва единствената чернокоса има слабост към руси,не става за политика момичето.За първи път ставам свидел на такава иронична молба да даваме помощи за еврейчета ми те парите при тях.Нека задружно братята им милиардери се бръкне в кисията и им помага да си плащат и оръжията .Интересна ми е тази война и ще я наблюдавам ,изненада ме приятно .Право в целта /змиичарника/

    Коментиран от #10

  • 8 Ай ай ай

    17 4 Отговор
    Цитират Камю, пишат сълзливи постове, знаменца, стенд фор и т.н......а години наред не са забелязали как се отнася изррл с палестинците?! Що за демагогия?!
  • 9 Не ме

    10 5 Отговор
    интересува, грозна е освен това. Ненавиждам евреите.
  • 10 Пак коментар

    10 5 Отговор

    До коментар #7 от "Соваж бейби":

    на място. Докога ние бедните българи ще помагаме на богатите. За нас няма нищо. Проклети, продажни политици. Да умрат всички евреи по света, до един - заслужават го.
  • 11 Кадир

    9 2 Отговор
    Тази ако не е гола, няма да я слушам. Няма тежест.
  • 12 Желю

    6 3 Отговор
    Одухотворена красота.

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Меги

    1 0 Отговор
    Да му мислим българите сега ще помагаме на богатите израелците те имат имоти тук също и доста апартаменти в България ще трябва и на палестиня да се дава защото те са бедни и излъчени борят се за територията си