Last news in Fakti

10 Октомври, 2023 17:25 1 754 10

Арнолд Шварценегер и съветите му за успешен живот

  • арнолд шварценегер-
  • нова книга-
  • мотивация-
  • самопомощ-
  • успешен живот

От днес на пазара е новата книга за самопомощ на "Терминатора", озаглавена "Бъди полезен: Седем принципа за цял живот"

Арнолд Шварценегер и съветите му за успешен живот - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Екшън актьорът и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер е постигнал много в живота си и сега иска да разпространи богатството от знания, което е натрупал през годините, сред всички, желаещи да слушат и да четат, пише сайтът Ти Ем Зи, цитиран от БТА.

От днес на пазара е новата книга за самопомощ на "Терминатора", озаглавена "Бъди полезен: Седем принципа за цял живот" ("Be Useful: Seven Tools for Life", българското издание е от ИК "Бард").

За Ти Ем Зи Шварценегер разказва за най-новото си начинание. Той споделя, че е написал книгата, за да помогне на най-различни хора, но най-вече на тези, които нямат цел и посока. За тях екшън звездата има няколко много добри съвета.

Като за начало Арнолд Шварценегер проповядва мантрата, с която живее от години - а именно, че човек трябва да е наясно със себе си и да си представя накъде се насочва животът му. Това включва поставяне на цели, предприемане на стъпки за постигането им и най-важното - полагане на труд.

Шварценегер казва още, че по пътя си човек винаги ще се сблъсква с хейтъри и недоброжелатели, които ще се опитват да го възпират във всичко, което се опитва да постигне. Арни има съвет как тези хора да бъдат "заглушени".

Шварценегер дава пример с това как много хора са му казвали, че няма да успее в шоубизнеса, а всички знаят, че той се превърна в една от най-големите филмови звезди в историята.

Културистът, който стана актьор и политик, обяснява, че човек трябва да използва в своя полза това, което другите смятат за недостатък, а за да го направи, е необходимо малко творческо мислене и изобретателност, както и голяма сила на волята.

Смисълът е, че всичко е възможно, а целта на Арнолд Шварценегер е да предаде своите мъдрост и вдъхновение и да насочи хората към това осъзнаване с новата си книга, която се предлага и в аудио формат.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бегай бе

    10 3 Отговор
    Що са не сборите с Боко да ви видим кой по-як? Ако го тушираш,имаш едно кюлче от него..

    Коментиран от #7

  • 2 Русофил

    6 8 Отговор
    И още един основен принцип: Стой далеч от руснака.

    Коментиран от #3

  • 3 Ми що си русофил тогава

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Русофил":

    да го ту ря на родителят ти със сутиена?
  • 4 Сух

    5 2 Отговор
    Дали спомена за лизането на Д-та на либералите демократи..
  • 5 Мдаа

    13 1 Отговор
    Един от съветите на Арни е да си наеббеш прислужницата и да й направиш дете!
  • 6 Зайо Байо

    5 0 Отговор
    Искам да видим и съветите за успех и на нашия любим бат Бойко ! Сигурно някои от тях ще са следните - да бъдеш КОМУНИСТ , ПОЖАРНИКАР , МУТРА , ПОЛИЦАЙ , КМЕТ , ПРЕМИЕР , ПСЕВДОДЕМОКРАТ , МЕГАЛОМАН , ЛИЦЕМЕР , ХАМЕЛЕОН......Опаааа събраха се повече от 7 ! Но то пък Бойко си е необятен ПРОСТАК , така че..............
  • 7 Тото 1 и Тото 2

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бегай бе":

    Бойчо няма кюлчета ! Що го обиждаш ? Той се събира само ЧЕКМЕДЖЕТА !

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 антонио

    2 0 Отговор
    Божидара е най-добрия редактор във факти