Last news in Fakti

24 Октомври, 2023 10:56 2 674 2

Още интимни разкрития от Бритни Спиърс: Джъстин Тимбърлейк ѝ изневерил с две известни жени

  • джъстин тимбърлейк-
  • бритни спиърс-
  • поп-
  • певец-
  • певица-
  • връзка-
  • изневяра

Още през 2000 г. беше ясно коя е едната дама, но самоличността на другата се пази в тайна заради известността ѝ

Още интимни разкрития от Бритни Спиърс: Джъстин Тимбърлейк ѝ изневерил с две известни жени - 1
Снимка: Shutterstock

Бритни Спиърс твърди в автобиографичната си книга, че Джъстин Тимбърлейк, че ѝ е изневерил с две известни жени.

Копие от мемоарите на певицата излезе в Мексико по-рано от предвиденото. Книгата 'The Woman in Me" официално излиза на пазара днес - 24-и октомври.

Тимбърлейк и поп принцесата имаха връзка в периода 1999 г. - 2002 г., за която светските издания не спираха да пишат, а интимният им живот бе широко обсъждан по всевъзможни токшоута. Водещите и репортери по онова време не се свеняха да задават неудобни въпроси на младата двойка и най-вече на Бритни, като най-честият бе дали е изгубила девствеността си с Джъстин.

Сега тя разкрива в мемоарите си, че певецът ѝ е изневерил с две известни дами. Едната от тях била голяма поп звезда от 90-те - Никол Епълтън от групата All Saints. През 2000 г. се твърдеше, че Джъстин е имал афера с Никол. Двамата бяха забелязани да влизат в хотел в Лондон.

"Бритни отбелязва, че тя е знаела, че Джъстин Тимбърлейк е неверен, първо с момичето от All Saints, после със знаменитост, която все още е много известна, омъжена и има деца сега... И че, за да отмъсти, тя е прекарала една нощ с танцьора Уейд Робсън.", пише потребител на "X", който има копие на книгата на певицата, съобщават от "The Sun".

Спиърс разкрива още, че загубила девствеността си, когато била на 13-14 г. и още не била толкова известна. Преди се смяташе, че тя е загубила девствеността си с Джъстин, припомня teenproblem.net.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уомънайзер

    4 0 Отговор
    Тази ако публикува мемоари, много хора ще пропищят.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.