Last news in Fakti

24 Октомври, 2023 12:47 2 549 4

Бен Афлек и бившата му се събраха отново (СНИМКА)

  • бен афлек-
  • дженифър гарнър-
  • син-
  • баскетболен мач

Причината за това бе баскетболния мач на 11-годишния им син - Самюъл

Бен Афлек и бившата му се събраха отново (СНИМКА) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бен Афлек и бившата му съпруга Дженифър Гарнър се събраха отново.

Причината за това бе баскетболния мач на 11-годишния им син - Самюъл. Към тяхната компания се присъедини и дъщеря им Вайълет. За спортното събитие Гарнър избра небрежен тоалет - сива жилетка и сини дънки, докато Бен се въплъти в типичния "dad style" - бяла тениска, шапка и дънки.

Последната среща на двамата бивши, бе когато източник разкри пред "Daily Mail", че "драмата от миналото" и "емоциите" от техния развод са "отдавна отминали". "Може би връзката на Бен с Джей Ло накара да се разбира по-добре с Гарнър", казва. По негови думи Лопес и колежката ѝ са "приятелски настроени" една към друга и всичките им деца "се обичат".

Романтичната история на Афлек и Гарнър започва на снимачната площадка, припомня dir.bg. Преди да го срещне звездата бе омъжена за Скот Фоли, но бракът им продължава едва няколко години - от 2000 до 2004. С Бен остават малко повече - от 2005 г. до 2015. Тогава обявиха, че са разделени, макар да стана ясно, че са подали документи за развод три години преди това.

"Добре си партнират в съвместното родителство", разкрива източник. "В момента всичко е много добре и би трябвало да е така и в близко и далечно бъдеще."

А иначе Бен в момента е във връзка с Джей Ло, и са "много влюбени един в друг" - допълва запознат пред изданието. "Връзката им все още е страстна. Те са наистина щастливи и в момента в отношенията им няма никаква драма".


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    3 0 Отговор
    бракът им продължава едва ЧЕТИРИ години - от 2000-та г. до 2004-та г.
  • 2 БАРС

    9 0 Отговор
    Невероятна новина.А ние какво трябва да направим.

    Коментиран от #3

  • 3 шмарц

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "БАРС":

    отивай удобрение в бомбас
  • 4 Скоро

    4 0 Отговор
    ще напусне Дженифър - то с това чудовище не се живее.