Last news in Fakti

25 Октомври, 2023 13:31 1 566 8

Силвена Роу ще представи новата си книга в родния Пловдив

  • силвена роу-
  • книга-
  • рецепти-
  • кулинар-
  • книга с рецепти-
  • пловдив

В новата си книга шеф Роу включва както рецепти с традиционни съставки, така и такива с най-нашумелите напоследък суперхрани

Шеф Силвена Роу ще представи новата си кулинарна книга "У дома“ за първи път в родния си град Пловдив. Събитието ще се състои на 29 октомври, от 12 ч., в книжарница "Orange“ (ул. "Княз Александър I-ви" 31). Присъстващите на събитието ще могат да закупят книгата с автограф лично от майстора в приготвянето на здравословни ястия. За всички почитатели на Силвена Роу и питателната храна, приготвена в домашна обстановка, организаторите са подготвили и любопитни куизове с награди, докато чакат своя автограф. “У дома“ е истинска кулинарна библия, която включва в себе си ястия, както с традиционни за родната ни трапеза варива като ориз, боб, леща, така и с навлизащите в кухнята на съвременните домакини чиа, киноа, но и сортове ориз, боб и леща, внасяни от далечни земи – императорски ориз, боб Мунг, френска леща.

На страниците на кулинарния наръчник ще пътешествате вкусово от най-познатото - "Моето пиле с ориз“, през "Кюфтенца от кайма и ориз с авокадо сос“ до “Азиатско пържено пиле със сусам, броколи и жасминов ориз".

Всички 80 рецепти са красиво илюстрирани и създадени от най-качествени зърнени храни и варива от асортимента на “Крина". Силвена Роу влага своята философия за здраве и дълголетие, постигнати чрез биохакинг, в извайването и усъвършенстването на всяко едно от ястията. И същевременно чрез страниците на "У дома“, предоставя възможност на всеки да сготви своя кулинарен шедьовър, впечатлявайки с вкус, вид и оригиналност. Рецептите на шеф Силвена Роу със зърнени храни и варива са истински кулинарен фюжън от минало, настояще и бъдеще, който ще впечатли малки и големи.

Силвена Роу е шеф готвач с над 35 годишен опит. Позната е като най-колоритния член на журито на обичания формат Masterchef. Носител на престижни кулинарни награди и автор на 13 книги, тя повдига завесата за тайните на готварството пред най-взискателната публика - нейното семейство.

Като дъщеря, съпруга, майка и баба, шеф Роу се отнася с изключителна отговорност, старание и любов към това, което поднася у дома. "Чрез моите рецепти бих искала да вляза във вашите домове, да донеса частица от моето разбиране и усещане за храната. Да споделим прекрасно кулинарно пьтешествие, да се насладим на чудесни ястия, сякаш сме на една маса у дома.", споделя шеф Силвена Роу.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кадир

    9 3 Отговор
    Слабо ме интересува тая.
  • 2 любител

    12 1 Отговор
    бре много важно че тая джендърка се връщала. хахаха
  • 3 аааааа

    6 0 Отговор
    Пари за продукти дай, идеи има милиони в интернет безплатно.
  • 4 жорко

    2 1 Отговор
    Що за нещо е това Роу...
  • 5 Хасковски каунь

    1 0 Отговор
    Помощник готвач
    Готвач
    Майстор готвач
    Старши готвач
    Главен готвач
    Какво е това Шеф готвач?
  • 6 дедо ти Ванго

    0 0 Отговор
    Айде не, молим..тая кукувица да не ми влиза дОма, че ше играе дървото..
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.