Last news in Fakti

26 Октомври, 2023 05:16 2 096 4

"Игри на волята" 5: Старейшините пометоха Гладиаторите

  • игри на волята-
  • шоу-
  • старейшини

Синьото племе спечели 6 от общо 8 единоборства и показа много хъс на Арената.

"Игри на волята" 5: Старейшините пометоха Гладиаторите - 1
Снимка: Игри на волята/NOVA

Старейшините постигнаха безапелационна победа срещу Гладиаторите в "Игри на волята" 5, предаде NOVA. Синьото племе спечели 6 от общо 8 единоборства и показа много хъс на Арената. Денислава Велкова и Михаил Кръстев бяха безкомпромисни в представянето си и не се поколебаха да отстранят от битката своите най-близки хора в екстремното риалити - бизнес дамата Виолета Стайкова и плувеца Радостин Кръстев.

Загубата на Гладиаторите ги изпрати край огъня, където трябваше да посочат един от своите за елиминационната битка в петък. Червените избраха Цвети Станева, която за втори пореден път ще се бори за мястото си в “Игри на волята”. Шампионката по калистеника победи Теодора Мудева в елиминационния двубой миналата седмица, но този път има вероятност да се изправи срещу много по-силен противник в лицето на Благомир Мастагарков - аутсайдера при сините.

Днес в номинационната битка Старейшините и Гладиаторите отново ще премерят сили на Арената. Непредвидени ситуации ще изиграят ключова роля в играта и ще доведат до изпращането на едно от племената на съвет.

Следващият епизод на „Игри на волята“ ще бъде излъчен днес от 20:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Продуцентите

    6 1 Отговор
    На това предаване не мислят като правят отборите и игрите! Не може да има отбори само от жени и съответно мъже! Или да се дават силови и тежки игри на слаби срещу силни отбори! Резултатът е ясен преди да са започнали игрите!
  • 2 Цвети

    19 1 Отговор
    Е най добрия човек в този отбор И най възпитания Пълна противоположност на голямата зурла Виолета
  • 3 ами,

    5 0 Отговор
    Виолета подари победата на дъщеря си,изобщо не се би.Това е нейната женскакоалиция никоя друга не влиза в нея.Победите на Оряшкова са смешно предизвестена- срещу Цвети.Само Дунев срещу Рълев, Мишо срещу Радо и Виктория срещу Теодора си бяха истинските точки на Старейшините.Кеф ми беше Калоян как победи чалгаджията Мартин и той побесня от яд.
  • 4 дано, дано, дано

    5 1 Отговор
    До това зло същество, наречено Виолета, не застане нито едно.
    Вероятно заради "сеира", продукцията е задържала тази непоносима жена, и и е дала поле за изява. То бива злоба, бива, но чак пък толкова е просто отвратително.
    Горкото момиче Цвети. Дори да е допуснала някаква грешка /каква ли ?/, не е длъжна да търпи това отношение.