Last news in Fakti

26 Октомври, 2023 07:57 7 435 5

Защо изгониха без битка на Арената участничка във "Фермата"

  • елиминираха-
  • фермата

Иванка беше елиминирана от собствения си отбор "Канатица"

Извънредна ситуация се случи в последния епизод на "Фермата" и все още държи под напрежение най-запалените фенове на формата. Причината е, че една от участничките бе изгонена, но без да премине през битка на Арената.

Иванка от "Фермата", която бе смятана за много добричка и дори наивна, неочаквано беше изгонена от риалитито. Участничката беше елиминирана от собствения си отбор "Канатица" на извънредна церемония при това без да е минала през традиционната изтощителна битка на Арената.

Защо елиминираха Иванка

Червените гласуваха срещу нея, след като събраха по-малко точки от фермерските пазари и от битките в сравнение с "Елбетица". Според правилата трябваше да бъде взет "скалпът" на един от отбора. Разбира се, отпадането на Иванка разстрои всички, дори и нея.

"Не се чувствам добре, много ми е мъчно! Но дори да мога да върна времето назад, пак бих гласувал против нея. Смятам, че това е за доброто на отбора", обясни футболистът Коко, според когото участничката от село Рогош е физически най-слабо подготвена и най-несериозна. От своя страна Иванка заяви, че именно той трябва да спечели "Фермата", пише Actualno.com.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор
    Защото е неудобна за Някои
  • 5 Реалист

    1 0 Отговор
    Струва си на таз Иванка, да и отпукаш една балабанка :)