Last news in Fakti

27 Октомври, 2023 13:49 1 031 4

Защо Джъстин и Хейли Бийбър често се появяват на събития с напълно несъвместими тоалети?

  • джъстин бийбър-
  • хейли бийбър-
  • облекло-
  • тоалети

Съвсем наскоро Хейли избра да облече бляскава червена мини рокля, с чанта и токчета, докато Джъстин - анцуг и кроксове

Защо Джъстин и Хейли Бийбър често се появяват на събития с напълно несъвместими тоалети? - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

В скорошно интервю за "GQ Hype" Хейли Бийбър обясни нагледно на широката публика няколко неща - за живота си в светлината на прожекторите със съпруга си Джъстин - и защо двамата често излизат с напълно несъвместими тоалети.

"Смешно е, защото виждам толкова много хора, които ни обсъждат", казва 26-годишната основателка на продуктите за лице "Rhode" пред изданието, което отбелязва, че двойката често изглежда "сякаш посещава събития на две отделни планети".

View this post on Instagram

A post shared by Hailey and Justin 🤍 (@haileyandjustinn)

Съвсем наскоро Хейли се появи на събитие за представяне на "Rhode" в бляскава червена мини рокля на "Ermanno Scervino", с чанта и токчета в същия нюанс, докато Джъстин бе другата крайност - анцуг и кроксове. Това разминаване в аутфитите веднага предизвика вълна от коментари, които осмяха двойката. Но не само представянето на марката за лице ги вкара в графата на най-обсъждани двойки. Миналата година отново на събитие госпожа Бийбър избра да облече блейзър на "Blumarine", докато Джъстин бе с "oversize hoodie" на "Drew House" и също толкова уголемен размер дънки. Тогава Хейли разкри, че съпругът ѝ обикновено се приготвя пръв, което може да обясни отчасти защо тя не се облича като него.

Пред "GQ" моделът заяви, че "Джъстин може да облича каквото реши, дори тоалетът му да не си пасва с дрескода на дадено събитие." От своя страна тя пък предпочита да си сложи рокля, защото "просто защото така го усеща."

Що се отнася до най-известната до момента визия на Джъстин с кроксовете, приятелката на Хейли - Келия Мониз, казва пред "GQ Hype": "Това не беше денят на Джъстин. Това беше денят на Хейли. Той е там, за да подкрепи съпругата си, точка. Все още изглежда готино, нека не мразим момчето".

Наред със стила на двамата, Хейли коментира и слуховете за бременност, които се завъртяха около тях през изминалата година. Пред изданието бившата балерина сподели, че просто е била "подута", и категорично отрече да е бременна, пише dir.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ......па

    3 1 Отговор
    Джъстин си е останал в пубертета и така ще си кара докато не влезе в андропаузата.Тогава ще е и по-зле не само облечен.
  • 2 Соваж бейби

    0 3 Отговор
    Защо ?не са като Кание Уест и новата му съпруга Бианка онези са направо живи да ги оплачеш и двамата!При тези работата е като мен и мъжо аз обичам така по хубави модерни дрехи онзи мрази костюми обича се облича като за час по физическо или с дънки нека си ходи .На сватбата го видях за първи и последен път с костюм не спря да се чеше и оплаква не бил в комфорт ,и никога не съм налагала мнението всеки има различен стил и вкус трябва да уважаваш избора на другия не да се налагаш това вече е друго и рано или късно такива двойки свършва с развод.
  • 3 Няма бира

    0 0 Отговор
    Хейли много с.х има в теб. 18см стигат ли. Оставяй го това джънки Джъстин.

    Коментиран от #4

  • 4 Никос

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Няма бира":

    Жените никога не са доволни, дори да им угаждате максимално.