Last news in Fakti

28 Октомври, 2023 05:49 3 607 47

Цвети Станева напуска “Игри на волята” 5

  • игри на волята-
  • цвети станева-
  • виолета стайкова

Шампионката по калистеника беше победена в елиминационна битка от бизнес дамата Виолета Стайкова

Цвети Станева напуска “Игри на волята” 5 - 1
Снимки: Игри на волята/NOVA

Шампионката по калистеника Цвети Станева напуска “Игри на волята” 5, предаде NOVA.

Тя беше победена в елиминационна битка от бизнес дамата Виолета Стайкова. 22-годишната Цвети водеше през по-голяма част от времето, но Виолета се ползваше с предимство благодарение на своя съюзник Иван Рълев.

Цвети Станева напуска “Игри на волята” 5

Зъботехникът от Симитли спечели съревнованието на съюзниците срещу футболния съдия Крум Апостолов. Освен 30 златни гроша, Рълев получи още едно голямо предимство. Той ще може да залага по време на утрешната кастинг битка, в която претендент за сезон 6 на “Игри на волята” ще се изправи срещу плувеца Георги Янев от сезон 4.

Цвети Станева напуска “Игри на волята” 5

Отпадането на Цвети ще отслаби коалицията на Крум и модела Калоян Митов, като те по всяка вероятност ще станат мишени на съюза около Виолета и Рълев. Зъботехникът обаче ще поеме голям риск утре и при грешен залог може да отслаби позициите на коалицията си.

Следващият епизод на „Игри на волята“ ще бъде излъчен тази вечер от 20:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Направо

    75 3 Отговор
    Си подариха победата на тази злобна интригантка! Можеха да и опростят някое преминаване, а те и дадоха цяло топче! То беше ясно, че Цвети ще загуби! Трябваше да, я изгонят заедно с дъщеря и! Интересно дали дъщеря и ще получи наказание! Нагласено и долно предаване, а се чудим защо играчите са такива!
  • 2 ДОН

    69 4 Отговор
    Излагация.Такова предимство никой не може да преодолее. Всичко е нагласено за да не им падне тъпия рейтинг. Позор.
  • 3 Нагласена работа

    74 4 Отговор
    да знаеш, че играча има проблеми с плуването и да дадеш предимство точно там и то с цяла обиколко си е нагласена работа. Нямам воля да гледам “Игри на волят”
  • 4 Асдф

    8 56 Отговор
    В миналата номинационната предимството беше нищо, сега нак-накрая дадоха истински предимство който го е спечелил спечелил, ако го беше спечелил Крум простий друга песен щеше да пеете.

    Най-накрая изгониха тази фурнаджийска лопата Цвети ✌🏻

    Коментиран от #18

  • 5 Хаха

    10 11 Отговор
    Сега ще погнат и мижитурката Калоян дето една битка не е спечелил и лазеше в коалиция с крумчо и Цвети.
  • 6 Защо

    61 2 Отговор
    Не попитаха Цвети дали иска да си купи предимство с грошовете си? Но нали трябва да спечели тази сушена скумрия! Продуцентите не са честни и вместо висок рейтинг ще имат нулев!

    Коментиран от #7

  • 7 Асдф

    4 17 Отговор

    До коментар #6 от "Защо":

    Че кога са купували предимство нали Ралица я пита на съвета искаш ли гласове тя не.

    Коментиран от #10

  • 8 Аз в живота

    43 2 Отговор
    Не съм такава направо ти повярвах ме. Ако в живота не си такава и в предаването нямаше да си! Играта си е игра, но трябва да си човек, а не да играеш долно и мръсно! Спечели с честност и с това което можеш излез с достойнство!

    Коментиран от #11

  • 9 Асдф

    5 33 Отговор
    Като не може да плува къде е тръгнала, а да й дават жилетка не е ли предимство ? Да беше тръгнала и тя без жилетка.
  • 10 Имало

    15 1 Отговор

    До коментар #7 от "Асдф":

    Е други играчи с такова предложение , а можеш и имунитет да си вземе с тези грошове

    Коментиран от #12

  • 11 Асдф

    5 19 Отговор

    До коментар #8 от "Аз в живота":

    В други сезони съвсем открито саботираха и нищо не са ги наказвали, сега вдигнаха дъндания щото гласяха Рълев да й вземе грошовете и нямаше да е равностойно - политкоректно иначе само реват как жените били по-силни от мъжете 😂
  • 12 Асдф

    4 16 Отговор

    До коментар #10 от "Имало":

    Е вече един път я спасиха от чистилището, като си купи имунитет не може всеки път имунитети да раздават и на Мастагарков не му предложиха огърлицата за имунитет, а му дадоха някакви 50 гроша и 2 гласа дето нямаше да го спасят от съвет.

    Коментиран от #19

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Игри на измамата

    41 2 Отговор
    или как продуцентите пързалят драгия зрител. С такова предимство, драги Асдф, дори и Рълев щеше да загуби от лелката с "тежките" контузии.
  • 16 Категорично не е вярно!

    46 1 Отговор
    Че е била победена Цвети. Ама, толкова е невярно, колкото, ако някой каже, че идва лятото. Продуценти, сценаристи и прочие на това предаване, би трябвало да си посипят главите с пепел след снощната битка. Как и защо решиха, че Виолета хем ще има едно предварително вкарано топче, хем няма да минава дългото трасе във водата два пъти, а само един??? Това са две предимства, не едно. Трябваше да мине 2 пъти трасето в морето. Абсолютно й подариха победата. Много нечестно. Който и да беше на мястото на Цвети, нямаше никакъв шанс при такива условия . Това беше битка с предизвестен край. Не харесвам много Цвети, но направо си я изкараха от играта по най - гадния начин, просто защото Виолета прави големи интриги и е по - нужна за рейтинга. Разочароващо беше, не беше спортсменско и много хора ще спрат да гледат това предаване само заради подобни нагласени неща.
  • 17 българин

    36 1 Отговор
    ей сега вече удариха дъното оставиха дъртия противен злобен келиканзер за да има интриги но не познаха така направиха на миналия финал нагласиха пъзела на мазния сърбин за да спечели една секунда няма да гледам повече край на мача
  • 18 Ами, не е така

    32 1 Отговор

    До коментар #4 от "Асдф":

    Сигурен ли си, че ако Крум беше спечелил, предимството на Цвети щеше да е същото? Казвам ти-нямаше да е! Щеше да е някакво мижаво, дето за нищо нямаше да послужи. Всъщност, предимствата на Виолета бяха две. Тя мина само веднъж препятствията във водата. Защо? Нали имаше вече едно вкарано топче? То беше достатъчно предимство! Краят беше ясен още в началото. Супер нечестно!
  • 19 Абе, ти сериозно ли?

    35 2 Отговор

    До коментар #12 от "Асдф":

    Виолета ли ти плаща да я защитаваш? На черното - бяло да казваш, е меко казано нелепо. Нямаше вариант в снощната игра, който и да беше на мястото на Цвети, да спечели, при толкова невероятно голямо и неадекватно предимство за Виолета. Свръх човек да беше, а не Цвети , пак нямаше да може да мине трасето в морето два пъти, и да спечели. Просто защото е НЕВЪЗМОЖНО. Виолета дали е горда от победата при тази подарена битка? Пълно дъно удари предаването снощи

    Коментиран от #30

  • 20 Тежко

    34 1 Отговор
    тая уж я болеха ребра о колена!!!! а това предимство !??? направо си бе решено всичко .....добротата и грамотността в реалния свят никога не печелят
  • 21 Мнение

    21 1 Отговор
    Продуцентите на Игри на волята се канят да подарят победата на тази м.ъ.рш.а Виолета за перфектно изиграната роля на "злодей". Както миналата година я подариха на т.ъ.пи.я сърбин.
  • 22 Гост

    6 1 Отговор
    Е и кво това . НЕ ГЛЕДАМ И НЕ ГИ ЗНАМ ТЕЗИ .
  • 23 Славай Орком

    20 1 Отговор
    Загубиха ме като зрител. Какво беше това преимущество 1 топче.
  • 24 До Нова тв

    26 1 Отговор
    Игри на волята беше единственото предаване което гледах по тази телевизия. Вече няма да го гледам. Не искам в праймтайма да гледам игри на злобата.
  • 25 777

    25 1 Отговор
    вие в това предаване наистена сте големи боклуци ще махните младото симпатичното тренирано момиче и ще оставите да гледат хората изкривената грозна от злоба физиономия на отвратенячката дърта
  • 26 Васил

    20 0 Отговор
    Това вече не е игри на волята не може да се разбере кой играч става и кой не ако се дават предимства стана като държавно предприятие мой твой човек повече няма да го гледам.
  • 27 Да,да

    20 0 Отговор
    Всичко е нагласено !!!
    Всичко е пример за живота в българия !!!
    Това е бг действителност само измама !!!
  • 28 ами

    16 0 Отговор
    проследете последната седмица на това предаване и особено номинационните битки. В първата махнаха най-тежкия от сините, за да изравнели силите. Хубаво. Ама червените саботираха състезанието като пуснаха Цвети срещу Оряшкова. Във втората битка обаче не махнаха най-едрия от сините, че да изравнят малко борбата, щото едно е да мине една върволица от 7 човека, и друго е - от 8. Всичко беше нагласено да спечелят червените, ама те пак саботираха състезанието. Тогава разиграха цирка с наказанието на лелката, дадоха и невероятно предимство, при което и супермен не може да победи. Аз на мястото на Цвети щях да откажа битката. Очевидно, че при такова предимство нямаш никакъв шанс освен лелката да си счупи врата или да се удави в морето.
  • 29 Нова=тиня

    12 0 Отговор
    Предимно с топчето вкарано, но трасето трябваше да го мине. Избутват злобара нагоре пък тя театри със сълзи....фалшиви и лъжливи като нея. Аре бегай
  • 30 Хахаха

    6 0 Отговор

    До коментар #19 от "Абе, ти сериозно ли?":

    Какво да плаща тази злобна старица.това самата баба го пише.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 На тая от Факултето

    8 0 Отговор
    Гръцмуля, гръцмуля гледай.... ха ха ха ха
  • 33 всичко е една голяма измама.

    12 0 Отговор
    Това е нагласена игра за да загуби Цвети.Наблегнали са на голямото предимство и това ,че не може да плува добре.Мошеническа телевизия.Шефа на цру .ген.Петреас като собственик на нова да се засрами.
  • 34 Опростачаване БГ

    16 0 Отговор
    Нова проповядват новите ценности сред младите....арогантност, злоба, каруцарски език, закани и пълно унижение на опонента от напомпана стара лелка с криви джуки и гръклян като тенис топка. Да ви е честит новия "идол" за подражание. Аз просто ще сменя канала

    Коментиран от #36

  • 35 абе,

    13 1 Отговор
    Всичко сте написали така ,както сте го видели,аз същото видях а и 99.99% от зрителите на това предаване което вече се нарича Игри на продуцентите.Те обаче гонят единствено печалба,нищо друго.Но губят зрители.Не е важно кой ще спечели 100 хиляди което е нищо пари към днешна дата.По-важно е за участниците като какви хора са се представили защото това е за цял живот.Колко много са минали за 5те сезона но с уважение се споменават малък брой.Виолета и дъщеря и ще бъдат забравени защото сами си заслужиха това което заслужават.Лъжат,мажат безочливо.Радвам се,че не познавам такива хора като Виолета, Денислава, Мартин, Мудеви и Дуневи.

    Коментиран от #39

  • 36 абе,

    13 0 Отговор

    До коментар #34 от "Опростачаване БГ":

    Точно това ме отказа от Фермата преди няколко сезона,а вече и от Игрите...толериране на простащината и словестното насилие.
  • 37 Иронично

    9 0 Отговор
    Даже много я измъчихте дъртата като и дадохте да минава на ръце лоста, да бяхте махнали и халките....абе направо три топчета вкарани а четвъртото в ръката. Дет се казва....ваш човек е все пак
  • 38 Територията БГ

    14 0 Отговор
    Жалко за Цвети, играе добре просто е малка на години и не може да се защити от злобара с думи. Скромно младо момиче израснало с баба си, на което от Нова и подрязоха крилете за сметка на " рейтинга" им. Грозна гледка. А трябваше да я оставят просто да играе при честни правила и щеше да победи.

    Коментиран от #44

  • 39 Абсолютно вярно

    7 0 Отговор

    До коментар #35 от "абе,":

    От предишните сезони помня Фифо, Тошко, Веско, Марто и Юлиян от първия със силна игра, чест и достойнство. Бих стиснал ръката на всеки от тях. От този сезон ще запомня само Момчил и никой друг.

    Коментиран от #45

  • 40 Не,благодаря

    11 0 Отговор
    Тия копаят дъното. Облещената карикатура с гръкляна пяна пуща и огън фърля. Грозно и смешно. А като ревна....театъра е пълен.
  • 41 тевизията на лъжите4873

    11 0 Отговор
    Дъщерята на круел курвил е същата като нея само,че се прикрива.Възпитала е същата като копие на нея.Пази боже на който е с нея.Даже предварително си имаха уговорен начин за комуникация ако са в различни племена....За мангизи ку...те какво ли не правят...
  • 42 Браво, Цвети

    12 0 Отговор
    Не падай духом, бъди силна и върви напред с гордо вдигната глава. Ти го заслужаваш. А Гръцмулана един ден ще се задуши в собствената си пяна от яд и злоба
  • 43 абе,

    13 0 Отговор
    Цвети не излезе на битка срещу Виолета,а на битка срещу продукцията.Ако беше срещу Виолета само щеше да я спечели,но срещу продукцията няма как.Едни и същи алчни и пошли продуценти са захапали като хиени всички /риалити/ по Босфор и Нова тв.и омаскаряват оригиналите им.Няма свестни,нито един дори.
  • 44 абе,

    13 0 Отговор

    До коментар #38 от "Територията БГ":

    Напротив,Цвети много добре се защитава.Баба и добре я е възпитала.За разлика от Виолета която е застинала мутрашки в 90 години на миналия век като поведение и говор.Това и за двете говори само по себе си що за хора са.Животът е пред Цвети и ще и донесе много позитивни изживявания,докато Виолета ще се самоизяжда от собствената си злоба.
  • 45 абе,

    2 0 Отговор

    До коментар #39 от "Абсолютно вярно":

    Точно Тошко и Веско-изглади ми ризката не са ми ок.Да бяха силни но нямаха достойнство.Тошко мачкаше Ваня в неговия сезон,а Веско се изложи с отношението си към Ана-Мария пак от неговия сезон.И той се страхуваше да ходи на битки а коч компанията му пращаше жените-по-точно Амелия-Мира на арената,а когато го номинираха той да ходи-побесня и си показа гадния характер.В същото време къткаха контузения Март от групичката си един месец у резиденцията на курорт.
  • 46 Бай Митко

    7 0 Отговор
    ВЪРНЕТЕ ОБРАТНО В ИГРАТА БРУТАЛНО ОЩЕТЕНАТА ЦВЕТИ!!!
  • 47 Име

    3 0 Отговор
    Забравили сте кавичките на думата победена! Трябва да си свръх същество, за да имаш шанс да победиш опонента си, при дадено му такова предимство! Нагласена игра!