Last news in Fakti

29 Октомври, 2023 17:44 2 945 14

Михаела Маринова откровено за паник атаките и невъзможната любов

  • михаела маринова-
  • паник атаки-
  • любов-
  • раздяла-
  • невъзможна любов

"Дълго се борих с паник атаки - имах чувството, че умирам", споделя певицата

Михаела Маринова откровено за паник атаките и невъзможната любов - 1
Снимка: bTV

"Не съм имала нормален живот за 15-годишна. Във времето се е отразявало на мен самата психически, с леки разстройства - от типа на паник атаки. Доста дълго време се борех с тях, беше ми трудно да се справя. Случват ти се от нищото и имаш чувството, че умираш. Приемах медикаменти, но истината е, че те изобщо не ми помогнаха", сподели певицата Михаела Маринова пред Би Ти Ви и разказа, че се е борила година и половина с паник атаките. Получавала ги дори докато шофира.

Тя разкри как е минала през кошмара - обливане на топли и студени вълни, много силен задух, лек световъртеж, силно сърцебиене. "Много често съм имала сънна парализа в тези моменти. Събуждаш се, виждаш всичко, но реално тялото ти е замръзнало и не можеш да помръднеш, нито да извикаш. И се бориш неистово, за да си мръднеш пръста. И те е страх да заспиш пак след това", каза още певицата и добави:

"Това е най-модерната болест, грешно е да му се съпротивляваш, година и половина ме държа. Сама се справих някак си. Трябва да си пазим нервите, душичката, да се щадим от емоционални вълни", препоръча тя.

По отношение на бившия си приятел футболистът Александър Дюлгеров, с когото са разделени от вече година, обясни, че се разделили, защото били на различен етап от живота си.

"Беше много хубаво. Връзката ни с Александър беше изключително пълноценна, но дойде моментът, в който искахме да тръгнем по различни пътища и познавайки се, осъзнахме, че имахме различни представи за живота. Бяхме на различни етапи от животите си и естественият процес беше да се разделим по най-приятелския и мирен начин. Четири години бяхме заедно. Децата, семейството бяха тема на разговор. Но аз имах други неща в този момент. Той е изключителен, много добър човек, със страшно добро сърце. И до днес изпитвам най-топлите си чувства към него. Живеем в един квартал, засичайки се, не пропускаме не просто да се поздравим, а да си поприказваме", каза за него Михаела Маринова, предава "24 часа".

Михаела Маринова сподели, че през тази една година, откакто е сама, е срещнала голяма любов, която обаче се оказала невъзможна. Тя срещнала човек, с когото всичко било споделено, но било невъзможно, затова хвърлила усилия в работата.

"Ако това е голямата ти любов, вярвам, че тя ще се върне с ритник към теб. Ако това не е бил подходящият момент, вероятно ще дойде по-подходящ от този. Боли ме. Това е най-силното нещо, което съм изпитвала до момента, но животът е пред мен, гледам да съм силна", каза почти през Михаела Маринова. Тя призна, че много обича този човек, при което се разплака в ефир.

Михаела Маринова се просълзи, разказвайки за най-голямата си любов до момента.

"Много е хубаво човек да обича, това е смисълът на живота, той ми помогна да стана по-добра версия на себе си чрез появата му и съществуването му, дори за кратко в моя живот", каза още тя.

Певицата заяви, че не знае дали би се борила за него, тъй като я е страх да не го изгуби отново. "Вече сме се губели на няколко пъти и всеки път, връщайки се към това, се пробужда страхът да не дойде денят, в който отново ще трябва да го загубя. Не съм се примирила в никакъв случай. Но вече искала да опази себе си. В края на деня се прибирам и не се чувствам напълно щастлива. В някакви моменти съм на 100, в други на нулата и това непрекъснато ме побърква", разказа тя.

"Не мога да го пусна, няма и да го пусна, винаги ще го обичам. Каквото и оттук нататък да се случва, ще се постарая да го задържа в живота си под някаква форма", заяви Маринова.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прекалено късо име

    20 1 Отговор
    Дрън-дрън глупости...
  • 2 Абе

    31 2 Отговор
    Много е забавно пикли не видяли нищо от живота да говорят всякаш са 40 годишни лели отчаяни от всичко.

    Коментиран от #4

  • 3 Мъжа на урсула

    30 3 Отговор
    Много интересно, и ние сме били на 15 пък не сме имали паник атаки.
    Е, вярно, нямахме училищен психолог но във всяко училище имаше лекарски и зъболекарски кабинет
    Аман от модерните ви болести още на 15.
    Малко ви е работата.
    Малко ви е боя.
    И ще оздравеете много бързо

    Коментиран от #8

  • 4 Анджак

    15 0 Отговор

    До коментар #2 от "Абе":

    А престай си след два брака, сериала "Отчаяни съпруги" паст да яде
  • 5 Гост

    17 0 Отговор
    Славата и червеният килим не са за деца. Не им понася психиката.
  • 6 БгТопИдиот🇧🇬

    20 4 Отговор
    На С ъРБЕЖа паник атаки ли му казват вече ?!?!
  • 7 Пекар

    8 1 Отговор
    Тая па кифла коя е? Че и джуки и ненки още не е напомпала.
  • 8 секретарката на Шефа

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Мъжа на урсула":

    Спахте 34 години и изведнъж се сетихте, че децата са ви виновни.

    Коментиран от #10

  • 9 Мамул

    7 0 Отговор
    Хубаво пее, милата, ама е пълно хахо!
  • 10 Мъжа на урсула

    6 2 Отговор

    До коментар #8 от "секретарката на Шефа":

    Така е, прав си, ние сме виновни - малко сме ви шамарили
  • 11 глоги

    0 0 Отговор
    животът е пред мен, гледам да съм силна", каза почти през СЪЛЗИ Михаела Маринова.
  • 12 фАНТОМасс

    0 0 Отговор
    Любовта винаги е ЕДИНСТВЕНАТА и НЕПОВТОРИМАТА , но само докато трае ! После идва следващата единствена и неповторима , така ли ?
  • 13 знаещия

    0 0 Отговор
    някой чичко паричко ще да е....щом така се е влюбила.Иначе е много секси ....
  • 14 знаещия

    0 0 Отговор
    малеее...като гледам снимките бая парици му е потрошила тя....свършиха парите и "взехме да имаме различни престави за живота