Last news in Fakti

30 Октомври, 2023 13:32 3 636 5

Петя Буюклиеа сподели СНИМКА от сватбата си отпреди 41 години

  • петя буюклиева-
  • певица-
  • годишнина-
  • брак-
  • сватба

Петя и съпругът ѝ Тони празнуват 41 години от началото на брака си

Певицата Петя Буюклиева отбелязва 41 години от сватбата със съпруга си Тони и не може да скрие своето вълнение и щастие. Тя благодари на Бог и Света Богородица за това благословение и непрекъснатата любов, приятелство и обич, които те споделят през годините.

Буюклиева сподели ретро кадър от сватбата си, който е правен преди 41 години. Тя показа как са изглеждали със съпруга ѝ на най-важния ден от живота им.

Бракът на Петя и Тони е изпълнен с множество спомени и дълбоки емоции. Те се радват на всяка измината година и на всички предизвикателства и успехи, с които са се сблъскали по време на своя път заедно.

След 41 години брак Петя и Тони са своевременно осъзнали, че хармонията във взаимоотношенията им е от първостепенно значение. Те са научили да бъдат разбиращи, търпеливи и подкрепящи един към друг, всяка минута от деня.

Празнувайки и продължавайки напред, Петя се обърна към своя съпруг и му изрази топлите си чувства.

"Скъпи приятели, бих искала с огромно вълнение да споделя с вас, че днес 30 октомври, със съпругът ми Тони празнуваме 41 години от сключването на гражданския ни брак! Благодаря на Бог и Света Богородица за това Благословение, за голямата любов, приятелство и обич, с които ни даряват през годините!!! И нека пътят ни напред продължи, скъпи мой Тони", пише Петя към кадъра със своя любим, пише Шоу Блиц.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 любител

    8 2 Отговор
    много важно а няма ли да благодари и на тия дето са и пълнили гушата през тези годони.
  • 2 Мъдрият

    10 0 Отговор
    Слава Богу, че разсъждаваш така, г-жо Буюклиева! Затова и са ти се получили нещата в брака!

    Бъдете живи и здрави и Бог да ви благослови!
  • 3 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    5 0 Отговор
    Ще ѝ се спукат балоните на първата снимка...
  • 4 Не знам, ама

    5 1 Отговор
    преди 20-ина години се оплакваше, че честичко я побийва любимият Тони ...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.