Last news in Fakti

2 Ноември, 2023 08:53 6 161 7

Смъртта на Матю Пери става все по-мистериозна

  • матю пери-
  • смърт-
  • причини

Все още не е известно от какво е починал актьорът

Смъртта на Матю Пери става все по-мистериозна - 1
Снимкa: БГНЕС

Неяснотата, свързана с причините около смъртта на Матю Пери, се задълбочава. Оказва се, че актьорът не е починал от свръхдоза фентанил или метамфетамин, според предварителните тестове, пише TMZ, цитиран от "Фокус". Той няма следи от фентанил или метамфетамин в тялото си, твърдят следователите след като са били проведени и по-задълбочени тестове.

Междувременно се провеждат и по-сложни токсикологични тестове, за да се определи дали кръвта на актьора съдържа други вещества или нивата на лекарства, отпускани с рецепта, са били високи. Резултатите от тези тестове ще бъдат налични едва след 4-6 месеца и чак тогава съдебните лекари би трябвало да могат да установят конкретната причина за смъртта на актьора.

Няколко лекарства с рецепта бяха открити в дома на вече покойната звезда от "Приятели", всички предписани от лекари за различни състояния, с които е бил диагностициран. Разследващите установили, че тези лекарства са били правилно съхранявани в запечатани контейнери.

Матю Пери, любимият актьор, който изигра Чандлър Бинг в "Приятели", почина в събота на 54-годишна възраст. Той бе намерен в джакузито на дома в Лос Анджелис. Говорителят на пожарната в Лос Анджелис Брайън Хъмфри каза пред CNN, че обаждането до 911 е направено в 16:07 ч. за "спешно водно спасяване".

Причината за смъртта на Матю Пери все още не е известна. В понеделник следователите казаха, че точната причина за смъртта на Матю Пери не може да бъде установена. Съдебният лекар от Лос Анджелис, който се занимава със случая, потвърди, че ще отнеме поне няколко седмици, преди да бъде постигнато окончателно официално заключение относно причината за смъртта на актьора и тялото на Пери може да бъде предадено на семейството.

Предварителните резултати за причината за смъртта на Матю Пери са неубедителни и причината за смъртта все още не е установена. В този контекст ще бъдат направени допълнителни изследвания, включително токсикологичен доклад.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това е

    14 4 Отговор
    Ваксаните започнаха масово да измират навсякъде по света.Това е причината...
  • 2 има няколко отрови , не е тук

    5 1 Отговор
    такъв случая , но не оставят следи - Цианид , Новичок, Арсеник . Не е бил здрав, но да не се откие причина е съмнително . Прикриват нещо . Съмнително е .Играеш с приятели, пиеш лекарства, отиваш на балончета и спира мозъка и сърцето . Сигурно е починал от естествена смърт . Няма обяснение за липсата на силен наркотик или болкоуспокоителни - те дават 3 вида наркотик на тест . Не е пил и лекарство . Зодиак беше сериен убиец подлудил ЮСА . Накрая го спипаха . Дори той не е използвал невидимите тихи оръжия .
  • 3 Нищо

    2 1 Отговор
    мистериозно - предозирал е.
  • 4 Няма драма

    0 1 Отговор
    Не искат да го дискредитират

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 доктор Кожух

    2 2 Отговор
    Боц - боци, боц, боц, боц...
    После.. 2 - 3 - 4 бустерчета.. боц, боц, боц...
    Voilà !
  • 7 Боци амфетамина

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Няма драма":

    Той отдавна е дискредитиран, ама фармацевтичните компании имат какво да губят в случая. Известен е, какви дела могат да им завихрят роднините му - мъка.