Last news in Fakti

7 Ноември, 2023 16:45 1 524 5

Пожарникари от цялата страна в горещи СНИМКИ за благотворителен календар

  • пожарникари-
  • благотворителна кауза-
  • календар

Средствата ще бъдат насочени към закупуването на медицински апаратура и оборудване

Пожарникари от цялата страна се снимаха за календар с кауза за 2024 г., съобщи днес Владислав Николов, председател на сдружение "Аз Вярвам и Помагам" - организацията, основен двигател на благотворителните кампании за събиране на капачки и стотинки, предава БТА.

Всяка от страниците на календара с кауза е с професионално направена снимка, а мъжете държат професионални реквизити.

Календарът струва 20 лв., като цялата сума ще отива за каузите на сдружението, обясни Николов. Той припомни, че през тази година чрез благотворителните кампании бе купен изцяло оборудван мобилен пункт за кръводаряване "Аз Вярвам и Помагам", който бе дарен на Районния център по трансфузионна хематология във Варна и вече работи на пълни обороти.

Средствата, събрани чрез календара с пожарникарите, ще бъдат насочени към закупуването на медицински апаратура и оборудване на отделението по детска хирургия в МБАЛ „Св. Анна“ в крайморския град, която обслужва пациенти от цяла Североизточна България. Другата цел на сдружението е да осигури втора неонатална линейка за специализираната АГ болница във Варна.

Желаещите да се сдобият с календар могат да платят по банков път и ще го получат чрез куриер. Варненци могат да си го осигурят и на място, в сградата на дирекцията на противопожарната служба в града.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво!

    2 0 Отговор
    Добър фотомонтаж.
  • 2 Гост от Банкя

    4 0 Отговор
    И аз вярвам и помагам, да си пълня чекмеджето
  • 3 Сила

    3 0 Отговор
    Местим си маркуча у лево.... СМЕШНИЦИ, КОПИПЕЙС И ТО НЕЛЕП
  • 4 Синан Фейзов

    1 1 Отговор
    Аууу, СТРАХОТНИ СТЕ!

    Къде мога да закупя два броя?
  • 5 Пожарната защо не изисква

    1 1 Отговор
    Всеки вход да имат пожарогасители и всеки апартамент да има пожарогасители и аптечка както на автомобилите