Last news in Fakti

3 Декември, 2013 19:05 3 846 0

Поп звезда се снима в "50 нюанса сиво"

  • "50 нюанса сиво"-
  • филм-
  • рита ора-
  • е.л. джеймс-
  • снимки

Работата по дългоочаквания филм започна в самия край на ноември във Ванкувър

 
Британската певица и актриса от албански произход Рита Ора ще се снима в екранизацията на известния еротичен роман „50 нюанса сиво“. Това съобщава самата тя в своя микроблог в Туитър. Във филма тя ще изиграе ролята на по-малката сестра на главния герой Крисчън Грей – Миа.

В главната героиня Анастейша Стийл ще се превъплъти Дакота Джонсън, а нейният перверзен любовник Крисчън ще бъде ирландският актьор Джейми Дориан. По-рано от тази роля се отказа утвърденият за нея Чарли Ханъм. Според слуховете, той не бил доволен от сценария и от нездравия интерес на пресата към проекта.

Снимките за филма по нашумелия роман на Е.Л. Джеймс започнаха ноку-що - в самия край на ноември в канадския град Ванкувър, а премиерата е предвидена за февруари 2015 г. Режисьор е Сам Тейлър-Джоунс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА