Last news in Fakti

11 Ноември, 2023 05:03 2 563 17

Дунев отстрани Крум от “Игри на волята” 5

  • краси дунев-
  • крум апостолов-
  • игри на волята

В днешната кастинг битка ще влезе ексцентричната Зорница Стоилова от сезон 4 на екстремното риалити

Дунев отстрани Крум от “Игри на волята” 5 - 1
Снимка: NOVA

Олимпийският медалист Красимир Дунев спечели елиминационната битка срещу футболния съдия Крум Апостолов и го отстрани от “Игри на волята” 5. Стратегът от Куклен беше попаднал в изолация в племето на Гладиаторите след отпадането на най-близките му - Цвети Станева и Калоян Митов. Той беше изпратен на елиминационна битка от червеното племе с надежда да се върне, за да се запази един от силните играчи, но беше победен на Арената.

Краси Дунев получи предимство благодарение на Момчил Василев, който надви съюзника на Крум - Благомир Мастагарков. Това даде възможност на олимпийската легенда да направи една обиколка по-малко на трасето. Крум успя да го изравни, въпреки предимството, но Краси Дунев беше по-бърз в разгадаването на словосъчетанието в последната фаза на играта.

В днешната кастинг битка Момчил отново ще има възможност да залага на Арената. В двубоя ще влезе ексцентричната Зорница Стоилова от сезон 4 на екстремното риалити. Срещу нея ще застане Изабела Здравкова - бившата ѝ най-добра приятелка и състезателка по модерен петобой, с която често са мерили сили на стадиона.

Следващият епизод на „Игри на волята“ ще бъде излъчен тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Източник: dariknews.bg


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асдф

    29 2 Отговор
    Дунев трябваше да мине още един път на трасето, а на гатанката му подшушнаха щото имат интерес да остане и правят цирк с чалгаря Мартин докато Крумчо залезе, като фигура.
    На кастинг битката Момчил ще заложи на губещ кон и ще поиска той да иде при гладиаторите.
  • 2 Хаха

    27 3 Отговор
    А чалгаря Мартин вика лесно е било трасето 😂

    Коментиран от #7

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Анонимен

    18 3 Отговор
    Крум се отстрани сам, като отслаби племето си, избирайки слаби играчи при сливането.
  • 5 Иванчо

    28 1 Отговор
    Поредното шоу снимано по сценарий и с предизвестен край.
  • 6 ТаУмВзе

    19 1 Отговор
    А дебелата баба с мазния пърсинг на джуката кога ще я махат 😀😀😀😀

    Коментиран от #8

  • 7 Бай Ламби

    12 2 Отговор

    До коментар #2 от "Хаха":

    Той тоз чалгар тая шейна щеше да я гледа кът китайско писмо.Нямаше и милимунда да я мръдне у тоя пясък.Голем сеир щеше да падне с тоя милионерчо.
  • 8 българин 777

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "ТаУмВзе":

    дано да не е докрая щото направо ще изтрия продажната нова
  • 9 ами

    2 3 Отговор
    ще се радвате на финал дундев - вайълет...нали това искате?
  • 10 значи

    3 6 Отговор
    трасето наистина не е трудно, ако знаеш как се влачи такава шейна...само хора, които освен да висят в телефона си, друго не могат, влачат шейната на ръка...ако бяха по-интелигентни и ерудирани, щяха да са видели картината "Бурлаки на Волге".
  • 11 Еми така

    12 3 Отговор
    Още гледам тази боза само заради Момчил. Ако и той отпадне/според инструкциите на продуцента/, гася Нова която така или иначе не гледам.
  • 12 Облъчен

    13 1 Отговор
    Цялата тази театрална постановка дразни повече и все повече. Всичките мрънканици, сплетници, агресии и викове ....едни и същи вече ме натоварват. Това е най- тъпия сезон с посредствени актьори и един единствен Момчил. Гледам записа и така прескачам постоянните брътвежи, реклами и накрая остава една битка предварително решена. Позор. Едва ли някой ще помни тия палячовци след няколко месеца.

    Коментиран от #15

  • 13 Игри на сеира

    9 0 Отговор
    Всеки епизод отдалечава зрителя от екрана със бездарна игра и дразнещи участници. Всичката злоба излиза на повърхността придружена със закани, съпроводена от лицемерие. Пошлост. Арената се превърща във сцена на омраза, подклаждана от водещите със провокации. Водещите....пешки на хонорар премахнали достойни играчи, възхваляващи недостойни такива според указанията на работодателя. Реалност? Не....илюзия в която живеем, матрица в която неусетно на вкарват.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ами,

    4 1 Отговор

    До коментар #12 от "Облъчен":

    Аз гледам само битките,останалото е вкисната боза и не ме интересува.Слаб сезон.
  • 16 ха, ха

    4 2 Отговор
    Кой каквото сам си направи никой друг не може да му го направи,та и Крум така.Съюзи се с оригиналните празноглавци ,вместо с двете кадърни и умни момчета дошли един ден по-късно в племето и си понесе проследствията.
  • 17 ......па

    2 0 Отговор
    Всеки в Игрите получава това което заслужава.Крум осакати племето на Гладиаторите от гордост, алчност и високомерие,взе две удобни му жени от Амазонките,ноооо продукцията му изпрати Виолета.