Last news in Fakti

4 Декември, 2013 15:42 972 0

Етиен напусна Музикална академия

  • музикална академия-
  • етиен леви

Вечерта не мина без скандал между Рут и Кичка

Етиен Леви най-сетне напусна „Музикална академия“. Той получи 31,24% от вота на аудиторията.

Обратното броене до финала на шоуто вече започна, а запазването на позициите става все по-трудно. Снощи Прея, Етиен и Дичо представиха внимателно подбрани песни, с които се надяваха да омилостивят журито.

То отново реши да спаси Дичо и надпреварата за зрителския вот бе между Прея и Етиен. Така Прея остава и ще пее на концерта в петък, посветен на българската филмова музика.

Зрителите вече свикнаха по време на елиминации звездите да спретват по някой и друг скандал. Снощната вечер не мина без такъв. В главните роли отново влязоха Рут Колева и Кичка Бодурова. Скандалът избухна, след като Мариана Попова разгласи смс на певицата Тони Димитрова, която написала, че всички трябвa да бъдат против Бодурова. Кичка пък се присмя на Рут, че не може да пее, че няма фенове и че албумът й предизвиква само смях.

Точно десет дни остават до съдбовния петък 13, когато ще се разбере кой ще е победител в риалитито на ТВ7 и ще грабне сумата от 100 хил. лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА