Last news in Fakti

14 Ноември, 2023 12:57 2 669 15

Маги Халваджиян посочи кои са 3-те най-важни решения в живота на човек (ВИДЕО)

  • магърдич халваджиян-
  • маги халваджиян-
  • решение-
  • живот-
  • автобиография-
  • книга

Продуцентът сподели подробности за написването на автобиографичната си книга

Продуцентът, режисьор, шоумен и новатор в екранното изкуство Магърдич Халваджиян гостува в студиото на "На фокус с Лора Крумова“ по NOVA където разкрива мотивите си да напише автобиографията си с помощта на Влади Априлов и коментира наболели проблеми от живота на българина.

"Кредото ми винаги е било това - прави всичко което трябва, без да нараняваш някого около теб. Прави го така, че да не те е срам да се гледаш в огледалото.

Книгата съм я написал, за младите хора, които ще я прочетат. Те ще разберат, че това е така. В България са объркани ценностите. Ние не се възхищаваме на учители, лекари или на хора, които правят нещо за това общество, а се възхищаваме на мутри, на хора, които погазват закона. Когато осъзнах, че ценностната система на България се променя към негативно, тогава преди 15 години започнах с лекциите. Ходя по университети и говоря, защото за мен е изключително важно младите хора да разберат, че това, в което живеем в момента, не е истина, а фикция. Живеем в измислен балон, който го създават медии и политици. Искам да им покажа, че истинският живот е друг. В него можем да бъдем добри“, споделя вижданията и вдъхновението си Халваджиян.

"Смятам, че да напиша книга е друга форма, да разкажа история. Вече 30 години разказвам истории посредством музикални видео клипове, реклами, телевизионни предавания, филми, сериали. Не бях правил такова нещо и това е друг вид разказ. Писал съм сценарии и работя много по драматургията, но да напишеш собствената си автобиография се оказа страхотно предизвикателство. Имах нужда от това. Малко ме притесни времето, тъй като Влади Априлов ми каза, че ще се справим за 2-3 месеца. Справихме се за 2 години с това предизвикателство, но истината е, че освен, че ми беше интересно, беше и много емоционално. Имам нужда от този вид емоция. Както казва жена ми – не мога без адреналин. Някои хора го намират карайки кола с 300 км/ч. и убивайки човек, а аз намирам адреналин създавайки някакви неща – пишейки и режисирайки“, допълва Маги Халваджиян.

"Три са важните решения в живота. Това са къде да учиш, коя е жената до теб и какво ще работиш. Минах трите теста успешно. В живота има много кръстопътища. Стигаш някъде и не знаеш на къде да поемеш. Във важните моменти, в които вземеш грешно решение, се оказва, че всяка следваща стъпка е грешна. Това е голям проблем и няма рецепта за това. Може би рецепта е да мислиш и да имаш информация, да анализираш със собствената си глава“, коментира важните неща в живота продуцентът.

"В живота съм бил много неща – карал съм трактор, работил съм като търговец и много други неща… В книгата е разказано всичко това, но това което съм научил е, че най-важното нещо е постоянството. Винаги съм бил като китайска капка. Когато си наумя нещо, се заинатявам и бавно си постигам целите. Не се отказвам изобщо. Понякога е инат, но смятам, че работейки пет хиляди неща, винаги основната нишка беше камерата“, разказва словоохотливият телевизионер.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Решение номер 4

    38 1 Отговор
    Да не гледа телевизиите на Козяк.
  • 2 дом

    42 2 Отговор
    Най-важното за него е било, да реши дали да подкрепя ГЕРБ и шайката, или не. Явно е избрал пътя на парите от корупция и рекет, за него и родата му.

    Поредният с нясно самосъзнание за когото държавата е само хранилка.
  • 3 не знаех

    37 2 Отговор
    че този всезнайко е и философ
  • 4 Ваню

    37 4 Отговор
    Трите важни неща: първо - да си арменец, второ- да се намърдаш където има пари и не трябва физически труд, трето- който и да е на власт, да си даваш % и всичко продължава.
  • 5 бижда се

    36 3 Отговор
    Тоз е брадчеда на Маугли , който реве като магаре ,че нямал оборот в курника!!
  • 6 Сила

    32 3 Отговор
    И най важното...... ХАЛВА, ИЗКЪПИ СЕ
  • 7 Механик

    31 4 Отговор
    Абе, тия арменци що така нечистоплътни изглеждат бе? Като вземеш тоя, минеш през хемимянчо и Алибегов..
    Все на некъпани ми изглеждат.

    Коментиран от #13

  • 8 Минчо от кв. Надежда, алкохолик

    32 3 Отговор
    бате, че ти дадем пет лева от парите за рекията, ако се подстрижеш
  • 9 Петьо Еврото

    32 1 Отговор
    Най-важното е да завършиш висшето си образование в СССР. Виж Евг.Михайлов, Тагарев и мн.др.В краен случай - в Симеоново.

    Коментиран от #15

  • 10 Важно е

    29 3 Отговор
    И да се ,,уредиш,, да вземеш пари и от Сорос,през Америка за България...
  • 11 Град Симитли

    10 1 Отговор
    "Четири са важните решения в живота. Това са къде да учиш, коя е жената до теб, какво ще работиш и никога да не гледаш Алваджански глупости..."
  • 12 Свободен

    27 1 Отговор
    Този освен, че опростачи сума ти слабоумен народ иска и във времето напред да поврежда и то младите!?
    Книгата му трябва да се казва "Теория на елементарната пошлост" !
    Не мирясаха тия, ей!
  • 13 бай даню

    27 0 Отговор

    До коментар #7 от "Механик":

    защото са мешавица между казълбаши и кардараши и лъжат че са арменци щото ги е срам че са нито кон нито магаре
  • 14 Гнусен.

    25 0 Отговор
    Да се маха от България с цялата си шашава фамилия. Достатъчно изцапаха държавата и децата ни с техните "предавания ". Изключително нагъл тип.
  • 15 инфо

    12 0 Отговор

    До коментар #9 от "Петьо Еврото":

    халвата нема висше образование,учил е в цирково училище в сср,учил е за циркаджия и нема ценз за продуцент на тв програми дс по препоръка на гру го пробутаха на хранилка в телевизиите по малцинствена линия