Last news in Fakti

15 Ноември, 2023 13:45 1 487 3

„Разпери криле и лети, най-накрая си свободен“: Кортни Кокс и Мат Лебланк с прощални послания към Матю Пери

  • кортни кокс-
  • мат лебланк-
  • матю пери-
  • прощални думи-
  • спомени-
  • приятели

Джоуи и Моника споделиха спомени с Чандлър в профилите си в Инстаграм

Всички герои в "Приятели" бяха изключително близки, но особено силна беше връзката на Чандлър с Джоуи и разбира се с неговата голяма любов - Моника.

Две седмици по-късно Мат Лебланк и Кортни Кокс споделиха спомени с Матю Пери в профилите си в Инстаграм.

Вчера 56-годишният Лебланк сподели емоционално и трогателно послaние в Instagram, включващо снимки на легендарната двойка от снимачната площадка на "Приятели".

"Матю. С натежало сърце казвам "сбогом". Моментите, които прекарахме заедно, честно казано са сред любимите моменти в живота ми", написа Мат. "За мен беше чест да споделя сцената с теб и да те наричам мой приятел."

"Винаги ще се усмихвам, когато мисля за теб и никога няма да те забравя. Никога“, продължи той. "Разпери криле и лети, братко, най-накрая си свободен. С много любов.

В края на поста Лебланк прави точно това, което Матю (а и Чандлър) би оценил – успява да се пошегува: "И предполагам, че може да задържиш 20-те долара, които ми дължиш.“

Матю Пери и Мат Лебланк са една от най-обичаните екранни двойки приятели на всички времена.

Кортни Кокс разкри душата си за първи път след загубата на покойната вече звезда от "Приятели" Матю Пери, припомняйки си един специален момент, който двамата споделиха в един от най-обичаните телевизионни сериали за всички времена.

Актрисата публикува видеоклип от стар епизод на "Приятели". Същият, в който започва връзката между екранните герои Чандлър и Моника, споделяйки история за това как Матю ѝ е прошепнал забавна реплика, преди да започне сцената.

В клипа Чандлър е в леглото, когато Рос нахлува през вратата, развълнуван от предстоящата си сватба. Рос си тръгва и тогава изпод завивките се появява Моника. "Публиката" полудява и след репликата Кортни се обръща към Матю и казва: "Добре, твой ред е".

Актрисата, която играе Моника Гелър в сериала, написа в емоционална публикация в Instagram: "Толкова съм благодарна за всеки момент, който имах с теб, Мати. И ми липсваш всеки ден".

Къртни Кокс сподели това, което описа като един от любимите си моменти с приятеля си "Мати".

"За да дам малко предистория, Чандлър и Моника трябваше да имат една нощна забежка в Лондон". Но поради реакцията на публиката, всеобщия фурор и одобрението на "връзката" им, това става началото на тяхната любовна история.

"В тази сцена, преди да започнем да играем, той ми прошепна забавна реплика. Често правеше такива неща. Беше забавен и мил."

Смъртта на Пери се разследва от Съдебната медицинска служба на окръг Лос Анджелис след аутопсия с токсикологични тестове. Той беше открит мъртъв в джакузито в дома си в Холивуд на 28 октомври, припомня "Фокус". По информация на TMZ тленните му останки са били погребани на уединено място на известното гробище "Forest Lawn" в Холивуд Хилс, в непосредствена близост до последните места за почивка на други знаменитости като Деби Рейнолдс и Кари Фишър.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    1 3 Отговор
    Свободен като волна птичка ,горе няма скоч сигурно ще остане на Земята и ще живее душата му в някой бар до някоя бутилка,/има такив барове с фантоми /горе отиват хубавите хора или се прероди отново ако има такъв шанс човек но не го вярвам.Уж много печен дори не си е направил труд една жена да намери и да има деца,така си замине и една наша "велика "певица.

    Коментиран от #3

  • 2 Посредствени сте

    0 4 Отговор
    Шъпа бездарни артисти
  • 3 Сила

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Соваж бейби":

    Има почти ДВА МИЛИАРДА ИНДИЙЦИ, които имат жени и деца..... Е, И....... Какво от това, това ли те определя като човек и личност