Last news in Fakti

17 Ноември, 2023 04:20 3 071 14

Оряшкова се изправя срещу Елвиса в "Игри на волята" 5

  • игри на волята-
  • мария оряшкова-
  • елвиса-
  • битка-
  • номинация

Световната шампионка по самбо получи номинация за елиминационната битка след провала на Старейшините

Оряшкова се изправя срещу Елвиса в "Игри на волята" 5 - 1
Снимка: NOVA

Световната шампионка по самбо Мария Оряшкова получи номинация за елиминационната битка днес след провала на Старейшините, предаде dariknews.bg. Тя ще се изправи срещу бизнесмена Мартин Николов - Елвиса и само един от тях ще продължи напред в “Игри на волята”.
До номинацията на Оряшкова се стигна след като беше посочена от голяма част от племето като най-слабото звено на битката. По време на съвета обаче стана ясно, че при Старейшините има привидно несъществуваща мъжка коалиция между Момчил Василев, Красимир Дунев и Михаил Кръстев. Между съплеменниците прехвърчаха взаимни обвинения, а по средата на всичко беше Денислава Велкова. Тя избра да не подкрепи жените в племето и също гласува за Оряшкова заради близостта си с Михаил.

Битката между Оряшкова и Елвиса ще бъде една от най-драматичните в сезон 5. Те отново ще трябва да разчитат на близките си хора в племето, за да се възползват от голямо предимство в елиминационния двубой. Кой ще се спаси и кой ще бъде отстранен от екстремното риалити?

Следващият епизод на „Игри на волята“ ще бъде излъчен тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Коментирай


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тя сега с Михаил

    8 0 Отговор
    "Денислава Велкова. Тя избра да не подкрепи жените в племето и също гласува за Оряшкова заради близостта си с Михаил."
    след мастаргарков,елвиса и рълев сега с михаил ?
  • 2 Асдф

    9 3 Отговор
    Оряшкова беше сигурна, че ще гласуват за Виктория и като се нака на играта взе да бръчка чело, че най-накрая един път са я номинирали и то на база игри да не са излъгали нещо...

    Коментиран от #4

  • 3 Хаха

    11 8 Отговор
    Момчил ще бъде запомнен, като измамника на сезона ☝🏻

    Коментиран от #8

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Неразбирам

    10 0 Отговор
    Защо Оряшкова се сърди като досега минава между капките Не е ходила на битка пазят я като бебе и сега сме обидени Ами за какво е там нали играта е такава
  • 6 Внос / Износ

    12 1 Отговор
    Най- якия момент беше когато Оряшкова потъна в морето с лодката и пъзела ! Дунев няколко пъти и се моли да го подкрепи, но тя предпочете да пази себе си. Колкото и да не харесвам Мартин -Чалгата, ще стискам палци за него и Оряшкова да се разкара.
  • 7 Ами

    14 4 Отговор
    Що ми изтрихте коментара? Дунев е смел на думи, да беше се предложил той. А момчил се държи като самовлюбен петокласник...сит лъв...смях...
  • 8 Момчил

    6 7 Отговор

    До коментар #3 от "Хаха":

    Е топ играча в сезона. Всичко друго е бледо подобие. Кой, глиста рълев ли е по-добър.

    Коментиран от #14

  • 9 абе,

    6 1 Отговор
    Жалка и бедна душица Оряшкова.Надуших я още като Мудев при отпадането му каза,че се познават повече от 10г.и била семейна приятелка.Та Мимето влезе в игрите в тройна коалиция с Мудевите,а лъже че не била в никаква коалиция изобщо. Неблагодарница,Момчил изведе Амазонките от реката и ги постави в резиденцията, а тя сега му заби кама в гърба като го номинира снощи.Нямала грошове-е как да има като не ходи на елиминационни, да побеждава и да взима грошове.Момчил да ходи на всички битки,жените да се излежават и той да ги занесе до финал-да ама не.И той е човек.Като е ходела по съзтезания друг ли е играл битките и? Голяма излагация...оценявала хората по това което били навън,ами да не е влизала в Игрите, да ходи по задниците на Мудеви да им ремонтира апартамента.Поредния човек без правилна лична самооценка.Дано Марто/не ми е любимец/да и покаже къде зимуват раците ...на подмазвачите като нея.
  • 10 Срамота

    3 1 Отговор
    Измами на воля
  • 11 ха ха

    4 1 Отговор
    Най-малкият в сезона Михаил Кръстев/20 години/ зае най-мъжката позиция на този смешен съвет и разбута кокошарника на 3те кокошки.Виктория№2 много злобно същество,забрави,че когато Момчил(послъгвал) в играта Димо и на нея и позволи да държи с две ръце нейната кофа която беше най-леката,явно нямаше и 10 кг щом като я пусна не счупи даже плочата. Не стига,че я вкараха неправомерно /защото имаше участници в Чистилището за резерви/ чак на 6тата седмица с пресни сили пък и иска друг да завлече направо на финал.И тя връзкарка-племеница на Мая Илиева вдовицата на отстреляния мафиот.Продукцията много обича такива.
  • 12 ТаУмВзе

    3 1 Отговор
    Аре бе, дебелата куца баба с мазния пърсинг на джуката кога ще я махат😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.