Last news in Fakti

17 Ноември, 2023 08:35 5 207 11

"Съдебен спор" без Нана от Нова година

  • нана гладуиш-
  • съдебен спор

Водещата отива при мъжа си в САЩ

Нана Гладуиш от Нова година окончателно напуска "Съдебен спор" и отива да живее в САЩ.

Там вече от няколко месеца съпругът ѝ Джонатан развива успешен бизнес, пише вестник "Уикенд". Британецът Джонатан се е преместил в Щатите много преди Нана заради своята работа. Още миналата есен бе съобщено, че американската компания ResultsCX купува основаната от него "60 K".

Създадена през 2008 година, към миналата година в нея работеха 1300 души. Най-вероятно тази смяна на собствеността е в основата на преместването на Джонатан зад Океана.

В продължение на няколко месеца Нана правела опити да бъде едновременно и на работа, и с мъжа си. Тя пътувала често до Америка и обратно и това е причината за изчезването ѝ от ефира на "Съдебен спор" от време на време. До Нова година тя ще продължи да се изявява като водеща, но от NOVA активно ѝ търсят заместник. Държи се на това отново да бъде жена, заради силното присъствие на главния редактор Жоро Игнатов. Засега имало четири фаворитки за мястото.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро Игнатов

    23 2 Отговор
    След тази важна новина няма как, да не го преместя в другия крачол

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Спецoff

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро Игнатов":

    Яла го премести на мене!
  • 4 Кадир

    6 0 Отговор
    Хубава новина, но шоуто е скучно сега. В началото имаше много колоритни истории.

    Коментиран от #5

  • 5 един от стадото

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "Кадир":

    по избираха, донаждаха. Сега каквото падне, нормално. Всичко се износва, а умът и е в Америка. Нека е здрава жената. Имаше проблеми
  • 6 Марияна

    25 2 Отговор
    В това предаване , ако отидеш, ще станеш за резил пред цяла България. Яко се гаврят с балъците. Споделяш си неволите и вече ставаш известен! Да отидеш в телевизията и да се излагаш, да говориш глупости, да си прост, а хората, да се попикват от смях .....тц тц
  • 7 Гост666

    9 0 Отговор
    Все ми е тая това не го гледам.6735
  • 8 Вражалец

    7 0 Отговор
    Кой чорап да си разплета ?
  • 9 АБВ

    10 4 Отговор
    Най на края изключително неприятна личност хич повече да не се връща пууууу.......
  • 10 АРЕС

    11 3 Отговор
    Отврат е предаването и водещата,тази псевдо водеща не е добре с мозъчната дейност.
  • 11 абе,

    10 0 Отговор
    Най-добре цялото предаване да отпадне.Също и Гълъбинкиното изкипяло кафе и Семейните войни с хахавия водещ.Безсмислено беше и връщането на празните кутии за да намерят работа на имитатора на Бойко Борисов.