Last news in Fakti

17 Ноември, 2023 10:32 1 883 15

Петя Дикова сбъдна мечта: Срещна се с княгиня Калина (СНИМКА)

  • петя дикова-
  • илиян любомиров-
  • китин муньос-
  • княгина калина-
  • калина саксобургготска

Петя Дикова и Илиян Любомиров се срещнаха с членове на българското кралско семейство

"Това е Калина Сакскобургготска. Сигурно първата асоциация на много от вас ще бъде онзи августовски ден, в който тя направи лека катастрофа в Боровец, след употреба на алкохол. И преди я наричаха “Непокорната княгиня".", написа Петя Дикова в личния си профил във Facebook вчера.

Към кадъра с дъщерята на Симеон Сакскобургготски и съпруга ѝ Китин, Пипи добавя, че е сбъднала детската си мечта.

"Не я защитавам, не пия алкохол. За мен тя е княгиня Калина. Дори знам цялото ѝ официално и монархически название - “Нейно Царско Височество Калина, Княгиня Българска и Херцогиня Саксонска“. От дете мечтая за неформална среща с нея. Виждала съм я само на официални събития, където ролята на журналист не позволява да прекрача границата на професионалното любопитство.

Съзнавам, че ще има неодобрителни коментари, но с тази публикация искам да кажа друго - извън този следобед в Боровец, харесвам княгинята. И когато я видях със съпруга ѝ Китин Муньос, тя беше всичко, което съм си представяла и много повече - дружелюбна, лъчезарна, добронамерена, отворена и уважителна. И, очаквано - визията ѝ отново съдържаше мотиви със шевици - приближете към шала ѝ. Великолепна!", поясни още Петя, която е придружавана от любимия ѝ Илиян Любомиров.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Умирам от смях

    42 0 Отговор
    Е.а ти мечтата! колко трябва да си ограничен да имаш такава мечта? Сигурно баща ти трябва да е спортен журналист?
  • 2 Тъно

    37 1 Отговор
    От тази лигава дебелана и простата и майка повръщам.
  • 3 Колко е елементарна

    26 1 Отговор
    Тая пък Диковата колко е елементарна. Имала мечта да се срещне княгиня Калина. За Божество ли е взема, за какво ли? Тази, която пие, кара и се блъска, а накрая едно нищо. Царските особи явно са над закона, но не и на Божествения. Там няма цар, няма обикновен човек, там всички са равни. Та Диковица по кого се е прехласнала. Тя сигурно още чете приказки за принцеси и си мечтае да е като тях.
  • 4 Механик

    33 1 Отговор
    Да ти имам мечтите, момиче!
    Да си мечтаеш да се срещнеш с една алкохолизирана мумия, която през живота си не е направила абсолютно нищо и е известна с това, че е "княгиня", това си е истинска мечта осмисляща живота ти.
  • 5 Каква мечта

    23 0 Отговор
    може да бъде една обезобразена жена, която кара пияна?! ...
  • 6 Пияница и

    21 0 Отговор
    наркоманка!
  • 7 плюс минус

    14 0 Отговор
    Горката Калина!
    Хем лоша пластика, хем алкохолизирана!
  • 8 Семейно

    8 0 Отговор
    събиране, използвайки работата.
    А какво да кажем за семейните постановки , когато в края на сцената излизат останалите членове на семейството с внуците.
  • 9 Калина

    14 0 Отговор
    След разговора си сипахме по една гроздова,аз се качих на колата и си тръгнах
  • 10 ха ха

    7 0 Отговор
    На майка и мечтата беше да седи у скута на бай Тошо,осъществи я и той и даде апартамент.Та вярно е това с крушката и опашката.
  • 11 С това пиянде ли бре.........

    5 0 Отговор
    Това ли е мечтата ?
  • 12 фен на сидеров

    3 0 Отговор
    БМХ....🤣😂🤣🤣
  • 13 Диамантената ръка

    6 1 Отговор
    Какво постижение, Дикова...
  • 14 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 1 Отговор
    Врaгoвeтe нa Бългaрия мнoгoкрaтнo ca ce oпитвaпи чрез преврати дa прeмaхнaт КOНCТИТУЦИOННAТA МOНAРХИЯ, зaщoтo тя e cимвoл нa нeзaвиcимocттa.
    E, нaй-нaкрaя уcпяхa,... прeз ІХ. 1944г.
    копи-пейст:
    „Симеон II е роден с титлата княз Симеон Търновски, син на цар Борис III и на царица Йоанна Савойска, брат на Мария Луиза Българска и престолонаследник на българския трон. От смъртта на цар Борис III на 28 август 1943 г. до 15 септември 1946 г. е цар на България (официално: Симеон II, Цар на българите), но поради ненавършено пълнолетие от негово име управлява Регентски съвет. Напуска страната със семейството си на 16 септември 1946 г. За пръв път се завръща на 25 май 1996 г. След завръщането си в България в политическия живот е познат като Симеон Сакскобургготски. Често е наричан Царя.“
    ................. Ако не беше Н.В. Цар Симеон Втори щяхме да гледаме Европейския съюз през крив макарон, както сега ни пързалят с Шенген и Еврозоната, но НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО!
  • 15 До Тъно

    3 0 Отговор
    Не знам майка ѝ колко е проста, но много хора знаят за доста спорният ѝ морал на младини.