Last news in Fakti

18 Ноември, 2023 09:13 1 370 3

70-годишна фенка на Роби Уилямс е в кома след падане на негов концерт

  • роби уилямс-
  • инцидент-
  • падане-
  • кома-
  • почитателка-
  • възрастна жена

Жената се е опитвала да се покатери по седалките, когато е паднала

70-годишна фенка на Роби Уилямс е в кома след падане на негов концерт - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Отдадена фенка на Роби Уилямс се бори за живота си, след като получила тежки наранявания по главата в резултат от падане по ужасен начин на концерта му в Сидни, съобщава "Дейли Мирър".

Жената, за която се смята, че е на около 70 години, е била откарана по спешност в болница и се предполага, че е била поставена в изкуствена кома след инцидента на стадион "Алианц" в Сидни, пише още dir.bg.

Очевидци разказват, че пострадалата почитателка е била на горното ниво на трибуната и се е опитвала да се покатери по седалките, но загубила равновесия и паднала. Парамедиците били повикани на стадиона в 22:15, като говорителят на Бърза помощ потвърдил пред "Sky News Australia", че тя е била откарана в болница в критично състояние.

Роби все още не е коментирал инцидента, но пък е пуснал благодарствен пост към австралийската публика в Instagram, за да сподели снимки от вечерта. Той написа в профила си: "Сидни: това беше незабравима вечер, благодаря ти - обичам те, Австралия. Поздравления за Даниел и Лорън - желая ви цял живот да сте щастливи заедно. Роб."

Феновете се втурнаха да го поздравяват виртуално за шоуто, като един от тях написа: "Каква вечер! Благодаря ви за невероятното изпълнение Накарахте 40 000 души да се почувстват така, сякаш разговаряте лично с всеки от нас! Истинска легенда."

Друг коментира: "Хареса ми всяка минута от твоето шоу снощи. Ти пееше по-добре в самия край". Трети казва: "Виждал съм те повече пъти, отколкото мога да преброя. В много различни градове. Това шоу беше най-доброто".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българин 777

    2 1 Отговор
    аз няма да го слушам пред блока да пей те припадът
  • 2 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    0 0 Отговор
    70 годишни бабки припадат от кеф, като видят Роби Уилямс...
  • 3 Толупоффф

    1 0 Отговор
    70 годишен Фенка.?!!! Къде отече българският език драги Джурналя? Само въпрос.