Last news in Fakti

23 Ноември, 2023 10:32 1 150 10

И Джейми Фокс бе обвинен в сексуално посегателство

  • джейми фокс-
  • обвинение-
  • сексуално насилие-
  • сексуално посегателство

Инцидентът се е случил през 2015 г.

И Джейми Фокс бе обвинен в сексуално посегателство - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Носителят на "Оскар" Джейми Фокс, който наскоро се възстанови от тежко медицинско състояние, при което бе на косъм от смъртта, е поредният актьор, обвинен в сексуално насилие над жена през 2015 г., според започнало дело в Ню Йорк.

В документа ищцата, решила да запази самоличността си в тайна и идентифицирана само като Джейн Доу, твърди, че Фокс „умишлено и без съгласие е използвал сила, за да я докосне неправомерно“, като е опипал гърдите и гениталиите ѝ в ресторант в Ню Йорк през 2015 г. Тя твърди, че по онова време Фокс е бил пиян.

В резултат на това в жалбата се посочва, че жената е претърпяла и продължава да търпи "физически и емоционални травми, безпокойство, стрес, срам и икономически вреди", и претендира за неуточнена сума.

Ищцата също така съди компанията майка на ресторанта, Catch Hospitality Group, и различни свързани с нея бизнес структури като ответници за небрежност при наемане, обучение и надзор на персонала си.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нищо чудно

    3 6 Отговор
    предвид боята…
  • 2 Да,да

    8 0 Отговор
    А тя е била трезва на кирка и го е познала по боята.
  • 3 какво толкова срамно и стресиращо за $$$

    4 0 Отговор
    че жената е претърпяла и продължава да търпи "физически и емоционални травми, безпокойство, стрес, срам и икономически вреди"
  • 4 провинциалист

    6 0 Отговор
    Защо направо не забранят секса? И без това са го ударили на тоталитаризъм, поне да се доближат съвсем до комунизма?
  • 5 дон

    5 0 Отговор
    За да е 100% пълен списъка остана да обвинят само още Киану Рийвс Чък Норис и Силвестър Сталоун
  • 6 Мъдрият

    7 0 Отговор
    Тия амеровци откачиха!

    Аз съм твърдо против насилието под всякаква форма!

    Но в подобни случаи смятам, че ако е имало сексуално посегателство и засегнатата смята, че решението на проблема е да заведе дело затова - тогава да го направи веднага! Още на същия или най-късно на следващия ден!

    Какви са тия циркове - да се завежда дело след 10, 20, 30 години?!

    Ясно е, че в такива случаи става въпрос за меркантилни жени! И съдът, ако е мъдър - изобщо не трябва и да разглежда такива случаи! Да се въведе някакъв законов разумен срок за подаване на такива дела - примерно до седмица (или месец) след ситуацията!
  • 7 Ръката на Кремъл

    6 0 Отговор
    Как го пишете в статията, все едно е доказано, че нещо се е случило, а не е поредната изнудвачка на богати звезди.
  • 8 катран

    6 0 Отговор
    само в сащ май има 99% такива дела..бизнес си е бизнес..
  • 9 флипп

    2 5 Отговор
    Какво всъщност се случи, "тежкото медицинско състояние" беше причинено от тези палави ковид ваксини, и когато Джейми се възстанови и започна да говори за това, беше заплашен, че ако не спре ще има последствия. Те това са последствията.

    Коментиран от #10

  • 10 флопп

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "флипп":

    Пука ѝ на тая какво е говорил тоя за ковида и ваксините. Ако си падаш по мисленето - провери кога Пласидо Доминго беше погнат от куп такива като тая.