Last news in Fakti

25 Ноември, 2023 08:07 4 340 2

Какво издават ежедневните навици на вашия партньор за отношението му към вас?

  • навици-
  • ежедневие-
  • партньор-
  • отношение

Навиците, като правило, се формират два пъти в живота на човек

Какво издават ежедневните навици на вашия партньор за отношението му към вас? - 1
Снимкa: Shutterstock

Приятелят се познава в беда, а партньорът - в ежедневието. Рутинните навици на вашия партньор не са само причина за раздразнение или обич. Те могат да ви кажат доста за отношението му към вас.

Навиците, като правило, се формират два пъти в живота на човек. Първите се изградят в дома на родителите. Например, начинът, по който майка му и баща му са се грижили за домакинството, оставя определен отпечатък върху идеите за ред и чистота.

Вторият етап на изграждане на навици идва малко по-късно в живота - когато вече няма родители до него и може да се отпуснете малко, създавайки свои собствени правила в дома си.

И така, какво издават ежедневните навици на вашия партньор за отношението му към вас?

Навикът да игнорира молбите ви

Ако буквално за десети път напомняте на любимия човек да прибира чорапите си, а не да ги разхвърля на пода, а той дори не ви слуша, определено си струва да се замислите. В подобна молба няма нищо сложно или свръхестествено, така че ако вашият партньор упорства за такова дребно нещо, какво ще стане, когато се появят по-сериозни проблеми? Бихте ли могли да разчитате на него?

Навикът да оставя мръсни чинии на масата

За съжаление, много мъже влудяват половинките си с този навик. След като е закусвал, обядвал или вечерял с апетит, партньорът просто оставя мръсните чинии на масата и това е.

На пръв поглед подобно поведение изглежда като проява на обикновено неуважение. Партньорът не се интересува от работата на половинката си и изобщо не я цени. Но ако задълбаете, ще откриете, че подобен навик е чест гост в семейства, където има недоизказани неща и неразрешени проблеми. По този начин мъжът подсъзнателно се опитва да привлече вниманието на половинката си, колкото и нелепо да изглежда това.

Както можете да видите, битовият навик не винаги е само заучен алгоритъм от действия. При определени обстоятелства може дори да разкрие истинското отношение на любим човек към вас. Все пак не бързайте да разглеждате разхвърляните чорапи или оставените мръсни чинии на масата като неопровержим индикатор: опитайте се да видите ситуацията в нейната цялост, а не въз основа само на отделни знаци. Само така ще можете да формирате обективно мнение за вашите партньор.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 щамов работник

    1 1 Отговор
    На женските гърди можем да се наслаждаваме и не само по време на кекс. Като се наведеде жената и е с по-голямо деколте,също става.
  • 2 Какви

    4 2 Отговор
    Чинии , какви чорапи ?! Нашите навици с моята жена са , да се яхаме по няколко пъти на ден ! Много е доволна от отношението!