Last news in Fakti

27 Ноември, 2023 14:45 13 756 50

Пророчествата на Ванга за 2024: Крах на алчните политици, природни бедствия, срещи с НЛО

  • ванга-
  • пророчества-
  • 2024 година-
  • нло-
  • природни бедствия-
  • политици

Ето някои от предсказанията на пророчицата

Ужасни бедствия ще изпита човечеството през 2024 година. Земята е изтощена от безкрайната експлоатация и липсата на грижи, а изменението на климата, тепърва ще усещат хората като голям проблем. Това е казала българската пророчица Ванга, пише руският телеграм канал „Записки Ванги“.

„Разтопяват се ледниците и водата ще залее крайбрежни райони. Хората ще стават все по-често свидетели на разрушителни бедствия. Ще се сблъскват с още по-страшни урагани, наводнения и суша. Човечеството трябва да осъзнае древната мъдрост, че ще пожънем това, което посеем“, казала пророчицата от Петрич, цитирана от електронното издание.

Тя е прогнозирала, че Източна Европа ще преживее необичайно сухо време и ужасни горски пожари.

2024 година е годината, в която човечеството трябва да се отърси от безразличието и с помощта на науката и технологиите да намери начин за ефективно използване на енергията. Трябва да гледаме на земята като на цялостна система и да се стремим да запазваме нейния баланс, т.е. това, което природата някога е създала, казвала Ванга преди да почине.

Тя прогнозирала, че държавите, в които са на власт хора, които пренебрегват интересите на своите граждани или злоупотребяват с властта си, ще бъдат в криза. „Лидерите, които възпрепятстват демократичните процеси или нарушават човешките права, ще загубят доверието на гражданите. Прекалената алчност и корупция ще доведат до падането им от власт“, казала пророчицата.

Според нея все по-често ще виждаме НЛО. Намеренията на извънземните ще бъдат неясни и ще предизвикат объркване сред човечеството. Те обаче ще донесат със себе си нови технологии и знания, които могат да променят лицето на света.

Срещите с гостите от Космоса ще предизвикат безпокойство и страх сред хората, защото да видят неземни създания на близко разстояние ще бъде нещо неразбираемо за мнозина. НЛО ще изследват Земята и нейните жители, за да разберат нашата природа и потенциал. Те ще се стремят да установят контакт с човечеството и да предадат знанията си“, казала още ясновидката, пише "Флагман".

Според нея човешкото общество през следващите години ще е по-отворено и осъзнато за мястото си във Вселената


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 66 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    33 19 Отговор
    Пророчествата на Ванга се получават първо на Лубянка 2
  • 2 Мдаа

    83 5 Отговор
    Спрете да вдигате кокалите на жената бе мисирки.
  • 3 Вангелия:

    61 20 Отговор
    Пълен Крах на алчните политици от групировката ГЕРБ, ППДБ и Турците от ДПС!

    Коментиран от #38

  • 4 Очаква се

    18 12 Отговор
    Погребаните преждевременно в затворени ковчези ще излезнат да си отмъстят. Не случайно България е на кръстопът. Мъртвите искат да си отидат, а да не седят цяла вечност в чистилището.

    Коментиран от #43

  • 5 Соваж бейби

    25 5 Отговор
    Това за алчните политици не го бях чела ,дали го е казала не знам?!Обаче ми е като сестра това което усещам и аз в съзнанието си.Лека и пръст на женицата!
  • 6 Врачуване

    69 3 Отговор
    Измислици от край до край. Представям си как Ванга изрича думите "Лидерите, които възпрепятстват демократичните процеси " и ми е ясно, че авторът не уважава Ванга като човек и като институция.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Некролог

    24 4 Отговор
    Мъртвите искат да почиват в МИР.
  • 9 Глей ти,

    35 9 Отговор
    Не знаех че Ванга е последовател на зелените шарлатани. хи хи хи
  • 10 Гост

    51 3 Отговор
    Интересно, с нейния речников запас как ги е формулирала тези изречения...

    Коментиран от #34

  • 11 Преди време

    18 11 Отговор
    имаше филм за Ванга с племенницата й. Тогава тя каза, че Ванга никога не е пророкувала. Беше една проста селска женица, но медиум, в който се вселяваха духове.
  • 12 АсаН

    8 19 Отговор
    Ванга е разкрила всичко пред представител на НАСА няколко месеца преди да почине. Пророчествата и са запечатени на лента и е въпрос на време да се сбъднат.
    Колкото и учените да крият всичко предречено от нея то се случва и България ще преживее катаклизъм въпреки всичко.
  • 13 РЕБЕЛ

    39 2 Отговор
    Госпожо/жице Стоянова изкуството в журналисиката е да впечетлите читателя с истински факти или действителни цитати от споменатите лица във написаното от Вас.Това което сте написала не е статия а свободно съчинен sci-fi
    Срамно и унижаващо е да си иъмисляте пророчества и да ги приписвате на покойната Ванга.Това което сте набъръо надраскала само потвърдява ниското Ви професионално и морално ниво /нищо лично/
    Пожелавам Ви всичко найнай + професионален възход

    Коментиран от #23

  • 14 Хейт

    40 2 Отговор
    Подобни измислици Ванга никога не е предричала за 2024-та. Относно извънземните е казвала, че ще има контакт най-рано след 200 години и първите, които ще го установят, ще са унгарците. За топенето на ледниците - също няма да е следващата година. А онези изречения за лидерите направо ме разсмяха! Дори едно от тях не е изричано от Ванга.
  • 15 някой

    22 3 Отговор
    Ванга е много полулярна в Русия. От там и многото злоупотреби с нейното име.
    Те дори имат термин "вангую", т.е. "предсказвам" - без доказателства но пък леко скрит зад нечии авторитет.

    Коментиран от #49

  • 16 Маг

    24 8 Отговор
    Първо , Ванга беше некромант , а мъртвите които не са преминали , никога не правят нищо добро. А с мъртвите , които са преминали , никой не може да говори. За предсказванята , които някой е написал - глупости ! Няма да има покачване на водното ниво. Традиционните наводнения - да ! А извънземните също не са нищо странно. Доста от вас вече са виждали НЛО ! Изненадата ще е за глобалистите. Ще започнат да губят на все повече фронтове. Украинският конфликт няма да разпали световна война. Дишайте спокойно. Пазете се от внушенията за смяна на хранителният ви режим. Там са опасностите!
  • 17 Хъхъ

    23 2 Отговор
    Ехааа пак Ванга, и тересното е че всяка година си сменя пророчествата !
    Как става така драги ми журналя ?
  • 18 Роза

    31 1 Отговор
    Ванга никога не е предсказвала за конкретни години!Освен това тя е била неука и никога не е говорила с такъв език!Много хора злоупотребяват с онова,което тя уж била казала!Възмущавам се ,когато се пишат некомпетентни статии и се гонят сензации!
  • 19 Тотал

    16 2 Отговор
    За срещи с НЛО вярвам , за наказани политици Не !

    Коментиран от #48

  • 20 Пловдив

    21 1 Отговор
    Поредните измишльотини ,на някой некадърен драскач,за да му четат статията и съответно,да си върже бюджета! Нищо подобно ,не е казвала Ванга!!!
  • 21 Ванга

    11 10 Отговор
    2024 Радефф ке падне
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Гост

    9 6 Отговор

    До коментар #13 от "РЕБЕЛ":

    Вие не разбирате,че това е написано от руски "Телеграма канал". Щом е от Русия всичко е "вярно"!?

    Коментиран от #24

  • 24 БОФ

    11 3 Отговор

    До коментар #23 от "Гост":

    Знам със сигурност, че лично Путин го е диктувал на Песков ;-)
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 БОФ

    13 4 Отговор
    Според мен нито Ванга е казала подобно нЯщо, нито въпросното руско издание го написало.
  • 27 Русофил

    10 15 Отговор
    Ванга е казала: русията нема да падне, тя ке се разпадне по време на малечкия император.
  • 28 Дай една боза от 8 стотинки.

    8 1 Отговор
    Ей баба Ванга ,Господ покой над духа и да даде и да прости на всички ,които се ползват с името и да правят кесари,или волята на Бога ще определи пътя им.Преписвате и вече и това ,което не е казвала.За Нло-тата казва в едно интервю ,че си фърчат от пантивека,нищо не праят,слабички недояли същества с големи глави,мълчаливи,наблюдатели са, ще ги виждате как фърчат.Само това каза на интервюто за пустите нло-та и пилотите им.Другаде нищо не съм ви дал или чел ,че е казвала за нло-тата.Нищо не казвала за да предават интелект на хората,не е говорила толкова много за тех.
  • 29 Сивата котка

    10 1 Отговор
    Стига сте преписвали спекулации от някои руски медии. И те, и вие не разбрахте, че Ванга никога не е говорела с дати. Някога може да е казала това или част от това, но кога е рекла, че точно в 2024 г. ще се случи? Миналата година писахте, че казаното тук, щяло тази година са стане. Некой да е срещнАл и да се е стеснАл от извънземно? Кво си приказвАхте с него, а? Ще дойдат такива времена, кога, вече човечеството да наблюдава. Предупредила ни е да сме бдителни.
  • 30 Не пророчица

    3 0 Отговор
    Аз, пък, ще ви кажа, че земните беди няма да свършат. До Второ пришествие, след това ще има радости, както преди и си глей те работата тези, които не вярвате, оти така,оти, ке ви го навра😁
  • 31 В.В.П.

    3 8 Отговор
    Земята ще се загрее много ..От ядрен и експлозии..Израил и Киеф ще са първи за сезона..Пшеница ще става само в някои страни ..водата ще е в ръцете на алчни търговци..От чешмата няма да се пие ,щото няма да я обработват с нищо..Нищо лично ,просто бизнес.2024 ще е година на оцеляващия ,2025,2026,също...2027,ще е на кантар..Злото ще победи ..щото там са парите и властта ...Успех ,хора .!!

    Коментиран от #33

  • 32 В.В.П.

    3 4 Отговор
    Много е важно племето хохул,да се бие с белия руски..Също трябва да му даваме средства за умъртвяване ..Интересът на Сащ е над личните чувства и страхове .Ний ,хората от изток ,сме призвани да защитим ,,цивилизования,,запад ,от империите на Азия ..И така ..в тоя дух .Абе ще мрем за свободата и бизнеса на Сащ..
  • 33 Оди се снимай некъде

    4 1 Отговор

    До коментар #31 от "В.В.П.":

    Злото няма да победи, оти така, 🔔😁
  • 34 ами,

    11 2 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Не е било нужно да ги формулира защото никога не ги е казвала.Мисиркини измишльотини са това.
  • 35 В.В.П.

    2 5 Отговор
    През 2927 ще пишат че храбрия народ на окрайна ,защити ,цивилизацията ,,на сащ от Империята от изток .И умря ..Ахахаха..

    Коментиран от #39

  • 36 'солютно

    3 3 Отговор
    вече се срещнахме с НЛО. Такъв каппав бюджет на държавата за 2024г. само извънземни могат да напишат и изпълнят!

    Коментиран от #41

  • 37 1944

    3 3 Отговор
    ванга чете събраните съчинения на чудовището ленин и ги тълкува от мавзолея. после се обажда на митрофанова да ги пусне в лакейските медии.
  • 38 терзиев от дс

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Вангелия:":

    ромката ваня спечели ли в софия? за водещия офицер питам.
  • 39 1944

    0 2 Отговор

    До коментар #35 от "В.В.П.":

    плувай , не е риба.
  • 40 Кую

    3 1 Отговор
    Нещо за заплатите и пенсиите има ли?
  • 41 НЛО

    4 0 Отговор

    До коментар #36 от "'солютно":

    Чуваме и виждаме навсякъде.🤫👽👽

    Коментиран от #46

  • 42 ДОКО

    3 2 Отговор
    КОЛКОТО ГЕНЕРАЛА ОТ БАНКЯ ВЪРНА КРАДЕНОТО КИНТИ ОТ ЧЕКМЕДЖЕТО ТО ТОЛКОВА И АЛЧНОТО ЧОВЕЦИ ЩЕ СЕ СМИРЯТ...ТИЯ ПРИКАЗКИ СА ЗА НАБОЖНИТЕ И ВЯРВАЩИТЕ ..МАФИОТИТЕ НА ТАКИТЕ КУКИ НЕ КЪЛВАТ..
  • 43 ИХАААААА

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Очаква се":

    Да не си ПРЕКАЛИЛ с гледането на ЖИВИТЕ МЪРТВИ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 44 Камен

    3 1 Отговор
    Лоша работа... В >98% от случаите на установен контакт с извънземните е сигурно, че ще попаднат на инфантилен идиот (землянин)... Т.е. шансът евентуалните срещи да се развият в позитивна посока са < 1%, все пак да допуснем, че има поне 1% идиоти и сред извънземните... :)
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 'солютно

    0 1 Отговор

    До коментар #41 от "НЛО":

    Елате си приберете вересиите тогава!
  • 47 Българин

    0 1 Отговор
    Естествено, нито едно от нещата няма да се сбъдне. Деда Ванга до сега не е познала нищо.
  • 48 Ма баш

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "Тотал":

    Най-стойностният коментар на така наречената "статия". Направо уцели в центъра на десятката. Браво!
  • 49 Христо

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "някой":

    Да ,обаче се публикуват абсорютни измислици с цел пропаганда ,уж казани от Ванга. Това е от години.
  • 50 ганю

    1 0 Отговор
    вие Ванга не я заслужихте и Той си я прибра като втора като нея не ви даде
    и няма да ви даде повече
    Не забравяйте "в златни паници ке ядете ама вода нема да имате"
    Всеки божи ден казвам една и съща молитва
    Благодаря ти Боже че в безкрайната си мъдрост направи Всички смъртни
    всичко което ще стане вие си го заслужихте
    време е за разплата