30 Ноември, 2023 00:30 5 996 37

Неудобни въпроси за секса и техните отговори

 • въпроси-
 • отговори-
 • секс

Защо нямам желание за секс? е един от тях

Неудобни въпроси за секса и техните отговори - 1
Снимкa: Shutterstock

Как се стига до едновременен оргазъм?

Би помогнала любовната игра. Но не зацикляйте при нея, изследвайте всички части на телата си. Включете и секс играчки (защо не?!). Не мислете за оргазъм, за съвети и за това какъв ще е резултатът – мислете само за удоволствието на момента, пише mila.bg.

Кои са фразите в езика на тялото, които говорят, че той ви желае?

Тъпо е да бъдете убеждавани, че има универсални фрази. Някои мъже се отъркват о вас като котки, други са студени и предпазливи и не ви поглеждат с часове. Но като цяло, ако мъжът се навежда близо до вас, гледа ви в очите и се усмихва, докосва ви уж случайно и липсват скръстени ръце и скръстени крака, има шанс да сте му симпатична. Другото е в пламъка в очите, но него всяка жена дешифрира сама.

Трябва ли да чакаме мъжът да набави презерватив?

Не, та това е толкова ретро! Да не говорим, че съществуват и дамски презервативи. Отърсете се от клишетата и си носете презерватив!

Кое е най-доброто време за секс?

Отново е индивидуално. Но ако закъснявате за важно съвещание, едва ли ще получите най-запомнящия се оргазъм. Според статистиката двойките изпитват най-силно удоволствие веднага след полунощ и най-слабо - около 10 ч. сутринта.

А нещо за еротичните игри?

Само хубави неща! Например те са чудесно средство да палнете искрата в семейното огнище. Но за целта трябва и двамата да го искате и в никакъв случай да не го правите твърде често.

Мъжът само от ласки по члена си ли се възбужда?

Няма нормален мъж, който иска да бъде възприеман само като един член. Никога не пропускайте да обърнете в любовната игра специално внимание на гърдите, гърба, бедрата, врата. Намерете му цаката, както се казва.

Харесват ли мъжете мръснишките думи?

Да, мъжете се отвращават от пияни жени, но се възбуждат, когато любимата си развърже езика по време на интимността. Не само в „онзи” смисъл, но и в „другия”.

Виновни ли сме, че изневеряваме?

Много ясно! И всяко друго оправдание е признак на ниска интелигентност и високо ниво на нахалство. Въпреки това има изследвания, според които нивото на естрогена ни кара да желаем и други партньори. Но внимавайте с това оправдание, защото естроген се среща и при мъжете.

За какво фантазират мъжете?

Докато ние фантазираме основно за докосването, целувката, те си представят най-често обстановката, в която могат да бъдат интимни. Затова предлагайки му „едно бързо” в киното или офиса, вие покачвате либидото му моментално.

Дразнят ли се мъжете от комплименти?

А вие дразните ли се? Що за налудничава мисъл! Те са още по-суетни от нас. Недейте да го четкате за омекотителя му за пране, ами му казвайте, че е секси, че го желаете, че се чувствате сигурна в неговата компания.

Защо нямам желание за секс?

Уф, много е неприятно и много често срещано. Да не говорим, че е основна причина за раздор в брачната идилия. Понякога е просто от отишлата си тръпка, но не изключвайте и друга възможност – некадърен любовник. Това е лош вариант. Дано е по-скоро от хормонален дисбаланс, а може да се дължи и на прием на лекарства или гинекологични заболявания.

Модерна ли е интимната прическа?

Не! Не! Не! Забравете за това, иначе можете да забравите и за секс, ако любовникът ви е от по-чувствителните. Мъжете масово признават, че интимните прически са страстоубийци.

Най-голямата сексуална мечта на мъжа ми?

На твоя, както вероятно на моя и на всеки друг: секс с две жени. О, клишета, о, мъже!

Вредни ли са сексуалните фантазии?

Не, не се притеснявайте. Нито вие ще изперкате, ако фантазирате, нито мъжът ви ще ви зареже, ако започне той да фантазира. Напротив – тези блянове покачват либидото и сексуалният живот се подобрява. По-добре да си помагате така, отколкото с любовник и любовница, или?

Какво да му подаря за рождения ден?

Ако не можеш да си позволиш да поканиш приятелката си и да го изчакате двете във ваната, за да духнете свещичките, то поне му „сготви” един домашен стриптийз. Този подарък е сред най-желаните от всеки мъж.

В колко часа мъжът се разнежва?

Според литературата от типа self help часът, в който можете да си поискате нова кола или кухня, е в интервала между 20 и 22. Тогава хормонът окситоцин изпълвал мъжката глава с любов и той бил готов на всичко. Не четете такава литература! Разнежвайте половинката си по всяко време и без никакъв повод. А кола можете да си купите и сама.

Най-добрата поза за забременяване?

Можем по-скоро да ви кажем коя е най-лошата – всяка, при която жената е отгоре. Освен това, ако искате бебе, забравете за лубрикантите – те спъват сперматозоидите да се придвижват като шампиони.

Седем пъти секс в седмицата. Нужно ли е?!

Да, сигурно и двамата сте уморени, но имайте предвид, че сексът е здраве и като при яденето, апетитът за него идва със... самия него.

А чували ли сте за масаж на простатата?

Да, а вие? Това е идеалното съчетание на полезно с приятно. Разбира се, партньорите трябва да са близки и да имат доверие, както и двамата трябва да са сигурни, че нямат притеснения да го направят. Стимулирането на простата става през ануса на мъжа (на дълбочина от 1-2 см), а натискът върху въпросното място е в състояние да предизвика най-мощния оргазъм на партньора ви.

Как трябва да реагираме на краткия полов акт?

Обикновено мъжете имат проблем с преждевременна еякулация, когато са с нова партньорка. Най-доброто е тя да се направи, че нищо особено не се е случило. Ако обаче това ви се случва постоянно, не премълчавайте проблема – намерете най-тактичния начин да говорите, като демонстрирате разбиране и търпение.

Пречат ли порнофилмите на нормалния сексуален живот?

Въпрос на интелигентност. Ако сме достатъчно умни да разбираме, че и това са филми като всички други, ще знаем, че е невъзможно да изчерпат важното в интимността. Тези филми рядко показват близостта, която съпровожда секса. Но пък действат възбуждащо и ако не се осланяте само на тях, за да се желаете взаимно, нямате проблеми с порнофилмите.

Добра идея ли е домашното порно?

Вие ще кажете. Ако имате интерес към него, направете го. Но трябва да сте сигурни в партньора си. Домашното порно е като еротична игра, като роля, а те са много стимулиращи за страстта под завивките, така че действайте. Камера!

Притеснявате се да го шляпнете отзад?

Стига, де, какво толкова?! Сексолози казват, че това действа на мъжа ободряващо. Не става въпрос за това да му посините задните части, а да не ги пренебрегвате. Галете гърдите му, смучете зърната, а дупето – ами то е за шляпване.

Всички ли гълтат?

Не. Но тук трябва да вметнем и въпроса „Всички мъже ли искат да им гълтат спермата?” Хм, по-вероятно да. Трябва да намерите златната среда, защото ако има вероятност той наистина силно, ама много силно да желае това. И да смята, че не го обичате достатъчно, ако не сте способна да му го доставите. Ако е така, той, разбира се, е глупак, за когото не си струва да се правят жертви. Точка на въпроса с гълтането.

Още един бърз съвет за възпламеняване на страстта?

Изпратете го на работа с тайна бележка в джоба: „Довечера съм твоя сексуална робиня.” И бъдете. Това ще е едно щастливо робство, повярвайте.

Променя ли се сексът след раждане?

Случва се да се промени сексуалният ви живот, да. Със сигурност след раждане трябва да сте сигурна, че сте готова и тогава да пуснете новоизлюпения татко под завивката си. От друга страна има мъже, които самите се страхуват да доближават родилките, като че те са болни. Разговаряйте. Често жената става „по-широка” след раждане, но като цяло любовният ви живот продължава както и другият, ако не и по-добре.

Секс след 50?

Естествено! Стига да имате желание! Има някои проблеми като по-суха вагина, а и оргазмът става мисия невъзможна. Съществуват обаче медицински средства, които коригират тези недостатъци, така че да се наслаждавате на сексуален живот още дълги години.

Когато размерът е проблем?

Имате си надарен партньор, честито! Няколко прости правила: правете упражненията на Кегел за трениране на влагалищните мускули и се спрете на някоя от следните пози, за да няма болка: мисионерска, кучешка, ездаческа.

Защо има седмици, в които ми се прави секс постоянно, и други, в които не се сещам?

О, за всичко са виновни тези кучки, хормоните. По време на овулация се чувствате като секс богиня, нали? Нормално е. Докато при цикъл желанието спада. Обяснете го и на партньора си. Ако е пич, ще бъде тактичен и ще се съобразява.

Възможен ли е перфектният секс?

Толкова е възможен, колкото и перфектната връзка, колкото и перфектните хора. Всичко е в главата. Ако имате самочувствието и самоувереността, ще формулирате перфектния секс за себе си и ще го постигнете.

Нещо набързо за фелациото?

Нищо набързо за фелациото! Хубавите неща стават бавно. Без зъби. С двете ръце. С разнообразно темпо до края.

За какво ми е този лубрикант?

Дори 50-годишната аптекарка ви е подканяла няколко пъти да си купите лубрикант, но вие „не, та не!” Не пренебрегвайте този малък приятел. При скорошно проучване над 70 % от дамите споделят, че го боготворят, защото е направил сексуалния им живот по-прекрасен.

Срам ме е, че мастурбирам. Знам, че не е правилно, но...

Така е, не е правилно. Има изписано много по темата, но основното е: при самозадоволяването вие научавате повече за своето тяло и ако имате достатъчна зрялост, ще знаете как да предадете този опит на партньора си (сега или в бъдеще). Това със сигурност ще окаже положително влияние върху връзката ви.

Перверзно ли е да искаш да те вържат?

Не, няма нищо перверзно в смисъла на срамно. Това е подсъзнателното желание да принадлежим някому. Ето ви и още една бърза рецепта за възпламеняване на страстта – предложете му да си поиграете на „50 нюанса сиво”. Ще остане червен от удоволствие!

Има ли несъвместимост в секса?

Има, но това да не ви плаши. Понякога жената е „твърде широка”, а пенисът на мъжа „твърде тесен”, но това не бива да комплексира нито един от двамата. По-скоро може да е повод да намерите къде-къде по-интересни начини да задоволите другия.

Защо той обича да ми смуче пръстите на краката?

Най-вероятно защото на самия него това би му доставило удоволствие. Или защото се е интересувал достатъчно, че да знае, че по крачетата ни растат куп ерогенни зони.

Сметана и шоколад по тялото ми – добра ли е идеята?

Ами не, не е. И в Холивуд още се правят, че не го знаят. Бактериите във вагината се развиват магически в сладка среда, така че забравете десерта на масата, ако не искате среща с гинеколога си.

Импотентността главно на психически проблеми ли се дължи?

Не, и по-добре не поемайте тази вина. Част от причините могат да бъдат органични: проблеми с простатата, намаляване на тестостерона. Има, разбира се, и психологически причини: страх, безпокойство, липса на близост.

Какво в крайна сметка искат мъжете в леглото?

Копнеж, нежност, внимание, споделяне и добри свирки.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

 • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 26 Семеен

  0 4 Отговор
  Как мислите! Не удобен ли е въпроса към жените защо масторбират? И винаги остава без отговор от тяхна страна. Или одговора е отрицателен.

  Коментиран от #28, #35

 • 27 Това е

  0 2 Отговор
  Резюме от първия том енциклопедия с рецепти за кекс, която скоро предстои да излезе на пазара.
 • 28 остава

  2 3 Отговор

  До коментар #26 от "Семеен":

  Защото си неграмотен 😂😂😂

  Коментиран от #33

 • 29 танкист

  4 1 Отговор
  Няма неудобни въпроси в секса. Щом правим любов,значи че трябва да си говорим за всичко в нея.
 • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 31 Семеен

  0 1 Отговор

  До коментар #30 от "Грета Тунберг":

  И аз съм така. А ти?
 • 32 Ето

  8 3 Отговор
  Ви спасение , когато жената е широка , а уреда ви е тесен ! Вземате кабела от зарядното , и го намотавате около пениса! Отгоре го захлупвате с един вълнен чорап! Върху чорапа слагате презеръ , и започвате да работите ! С тази рецепта съм помогнал на повече хора , отколкото доктор Ливайн с наколенките !
 • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 36 Неуморния

  4 0 Отговор
  Тази статия в оригинала си със сигурност е писана от Искуствен Интелект!
 • 37 Този коментар е премахнат от модератор.