Last news in Fakti

1 Декември, 2023 04:03 4 486 12

Тази вечер от 20.00 часа: Големият финал в "Игри но волята" 5

  • игри на волята-
  • финал-
  • състезание

Мартин Николов - Елвиса отстрани бившата волейболистка Денислава Велкова, която си тръгна като шеста в състезанието

Тази вечер от 20.00 часа: Големият финал в "Игри но волята" 5 - 1
Снимка: Игри на волята/NOVA

Милионерът Мартин Николов - Елвиса спечели елиминационната битка в "Игри на волята" 5 и отстрани бившата волейболистка Денислава Велкова. Дъщерята на Виолета Стайкова беше последната жена, която се бори за място в полуфиналите на екстремното риалити, предаде dariknews.bg.

По време на битката Елвиса получи тежка контузия на рамото. Той беше предупреден от медиците, че рискува да скъса мускулни влакна на бицепса, но въпреки това реши да продължи битката, като получи две наказания. Денислава натрупа значителна преднина, но се затрудни във финалната фаза, където трябваше да познае популярна сентенция. Така Мартин успя да я настигне и острият му ум за пореден път му помогна да надвие своя противник.

С победата на Мартин вече са ясни петимата полуфиналисти, които ще се борят за място на финала. Освен милионера, в топ 5 попадат олимпийската легенда Краси Дунев, зъботехникът Иван Рълев, бившият футболист Благомир Мастагарков и компютърният гений Момчил Василев.

Кой ще грабне победата и чека за 100 000 лева?

Големият финал на „Игри на волята" е тази вечер от 20:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Момчил Войвода

    6 4 Отговор
    И 5мата заслужават , тука вече няма излишни добра селекция , предлагам да направите още 1предаване за футболисти Аматьори и 1вите 5 директно да влизат в националния А ако Боби се разкара и за женския отбор .... Даже няма смисъл от 100 000 лв 1топка и 1 екип им стига

    Коментиран от #10

  • 2 Момчил Шмекера

    9 12 Отговор
    Най-накрая отпадна тази фурнаджийска лопата Денислава перхидролената и то от най-скабия Мартин с телосложение на жена и то игра с една ръка, сигурно пак са му подшушнали думите.
  • 3 четох сценария

    9 3 Отговор
    От месец се знае ,Рълев пичели...
  • 4 ОПР

    8 8 Отговор
    Стига сте го писали тоя "милионер". Изглежда няма нищо вярно в това. А и дори да е така, това ли е определящо за въпросната личност с неособени качества - нито физически, нито като поведение.
  • 5 Николай ореха

    3 3 Отговор
    Прекрасна седмица хора

    Коментиран от #11

  • 6 Примати

    13 2 Отговор
    Виолета много зле влияе на дъщеря си. Като е без майка си Денислава се превръща в мило и добро момиче. Като е с майка си се държи гадно и сметкаджийски…
  • 7 Гост666

    8 2 Отговор
    Ураааааа най после свърши ,че колегите поне част от тях ще е побъркат с разговори за това .
  • 8 ха, ха

    3 2 Отговор
    Продукцията го подбутна Мартин в тази битка с почивките по 2 минути които му даде,иначе Денислава и до днес нямаше да налучка /Адът това са другите/.Добре се представяше на Игрите Матрин досега въпреки,че отдавна трябваше да си е в къщи още от битката която остана последен и трябваше да напусне шоуто.Врузкар е и снощи особено си пролича.Радвам се че свършва несръчния кръжок на Тупарев и сие с все по- калпавото му творение Игри на продуцентите.
  • 9 бай Даньо

    2 2 Отговор
    И СВЪРШВА вече ли,... да кажа на бабите пред блока, защото обещаха , че когато свърши ще разточат баница със сирене
  • 10 Аааааа

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Момчил Войвода":

    Дундев не е за финалите. Осул осул, цупи се, мрънка и ето го бе....там е. Не ми е любимец
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.