Last news in Fakti

1 Декември, 2023 10:32 1 948 7

"Като две капки вода" ще бъде част от финала на „С Рачков всичко е възможно“

  • като две капки вода-
  • с рачков всичко е възможно-
  • димитър рачков-
  • финал

Култови участници и журито на шоуто за имитации ще гостуват на Димитър Рачков тази неделя

Тази неделя в 20:00 ч. по NOVA предстои големият финал на комедийното шоу на Димитър Рачков - „С Рачков всичко е възможно“. Участие в него ще вземат емблематични участници на „Като две капки вода“, които ще подарят на зрителите неповторимо музикално преживяване. Всяка игра ще бъде оценявана от любимото жури – Хилда Казасян, Димитър Ковачев – Фънки и Веселин Маринов.

Димитър Рачков ще посрещне на сцената победителя от сезон 11 на „Като две капки вода“ – Владо Михайлов, шампиона от сезони 1 и 9 – Рафи Бохосян, първенците от сезони 4 и 5 – Калин Врачански и Михаела Маринова, както и култовите участници – Керана, Герасим Георгиев-Геро, Александър Сано и Криско. Още в началото звездните участници ще се разделят на два отбора и ще изпълнят емблематичните танци от филма „Flash Dance” и мюзикъла “Кабаре”. Хилда Казасян, Димитър Ковачев – Фънки и Веселин Маринов пък ще имат тежката задача да определят кой се е справил най-добре.

Журито на „Като две капки вода“ също ще има възможността да се включи в част от щурите игри с участниците. Хилда Казасян ще играе заедно с Калин Врачански, Веселин Маринов ще бъде в отбор с Керана, а Димитър Ковачев – Фънки ще си партнира с Александър Сано.

"Черешката на тортата" ще бъде последното предизвикателство, в което ще се впуснат Владо Михайлов, Михаела Маринова, Калин Врачански и Рафи Бохосян. В стила на „Като две капки вода“ звездните участници ще трябва да имитират някого, но с почерка на „С Рачков всичко е възможно“. Талантливите артисти ще се изправят не пред Бутона на късмета, а пред Колелото на имитациите, което ще им предложи култов български изпълнител и известна детска песничка, която да изпълнят с неговия глас и стил.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма какво да чета и гледам

    6 3 Отговор
    И двете предавания са фекала на селски външен клозет тип клякане.
  • 2 с Рачков

    6 1 Отговор
    С Рачков все едно и също ..така трябва да се казва.
  • 3 Скука

    4 1 Отговор
    По тъпо и скучно предаване от това няма
  • 4 Кадир

    2 2 Отговор
    Не знам защо някой си мисли, че Фънки е интересен...
  • 5 баста

    2 0 Отговор
    Не гледа нищо свързано с Халтураджиян.
  • 6 Стеф БГ

    1 1 Отговор
    Малоумно шоу по една чужда телевизия !!!
  • 7 Ало

    0 2 Отговор
    Абе този гологлавият трябва д аго забранят да го гледат деца. Това е олицетворение на човешката деградация