Last news in Fakti

11 Декември, 2013 14:41 1 623 1

Башар Рахал призна за връзка с Елен Колева

  • башар рахал-
  • елен колева

За аферата им се заговори още при раздялата на актрисата с бизнесмена Александър Найденов

Башар Рахал призна за връзка с колежката си Елен Колева, но всичко приключило преди 4 години. Това споделя в интервю за в. „България днес” самият актьор.

„Имаше заигравка, която приключи преди 4 години. Няма безгрешни хора, какво да отричам или потвърждавам. Но тъпото е, че хората смятат, че ние като актьори трябва да сме ангели. Всеки се вълнува от живота на другия, защото явно нямат собствен такъв”, твърди Башар Рахал.

За аферата им се заговори още при раздялата на Елен с Александър Найденов, като мълвата гласеше, че именно звездата от „Дървото на живота” е причината за разрива в отношенията им.

Той обаче отрече да е имал любовни отношения с друга известна красавица, с която го свързва мълвата - поп певицата Миленита. „С Миленита сме само в приятелски отношения от 1996 г. Но щом се прегърнем, и почва историята за любовната ни връзка. Тъпо е, най-малкото защото, ако искаш да правиш някаква паралелна връзка с някого, едва ли ще отидеш да се прегръщаш с него точно на премиерата на филм, нали”, коментира Рахал.

Той разкрива, че в живота му има 3 най-важни жени – двете му дъщери Индия (4 г.) и Клои (11 г.) и половинката му Калина, която е продуцент в телевизионен сутрешен блок в САЩ. „С Калина се виждаме често по скайп. Тя е наясно с професията ми и въобще не иска да ме променя. В работата си познава много по-известни хора, отколкото аз познавам. Дори има четири награди „Еми” като продуцент”, разказва 39-годишният актьор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сани Енова

    0 3 Отговор
    Сладур