Last news in Fakti

11 Декември, 2013 17:08 1 888 0

Мила Кунис носи годежен пръстен

  • мила кунис-
  • аштън къчър

Колко ли скоро тя и Аштън ще вдигнат сватба?

Това да не би да е годежен пръстен? Актрисата Мила Кунис бе забелязана да носи златна халка на лявата си ръка на фона на информацията, че планира да създаде семейство с Аштън Къчър, пише „Дейли Мейл“.

Аштън Къчър вече е напълно свободен да се ожени отново след като разводът му с Деми Мур окончателно приключи. И тъй като през уикенда, настоящата му приятелка Мила Кунис, бе забелязана да носи годежна халка, изглежда, че двойката май добре е планирала една бъдеща сватба.

Мила беше заснета по време на разходка из Флорида в навечерието на сватбата на брат й.

Злите езици подозират, че 33-годишната актриса и любимият й са сгодени отдавна, просто са запазили новината в тайна.

Звездата от „Черният лебед“ наскоро предизвика и слухове, че е бременна заради размъкнатите дрехи, които носи напоследък.

Откакто двойката се събра през април 2012 г., те са неразделни - и сега са готови да поставят отношенията си на едно съвсем ново ниво.

"Те искат да имат бебе. Сега това е далеч по-важно за тях, отколкото да се венчаят", разказва запознат пред RadarOnline.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА