Last news in Fakti

8 Декември, 2023 12:32 3 406 10

Селена Гомес потвърди, че от 6 месеца се среща с продуцента Бени Бланко (СНИМКИ)

  • селена гомес-
  • връзка-
  • бени бланко-
  • среща-
  • певица-
  • продуцент

Феновете на звездата не приеха добре новината, знаейки, че Бени Бланко е отправял противоречиви коментари по неин адрес в миналото

Селена Гомес потвърди връзката си с музикалния продуцент Бени Бланко. 31-годишната певица и актриса се снима сгушена в 35-годишния Бени, като публикува кадъра в Instagram в четвъртък, 7 декември. На снимката Селена е положила глава на рамото му - като лицето на Бени е отрязано на изображението.

Снимката на двамата влюбени се появява малко след като Селена коментира колаж в Инстаграм, на който пише, че тя е във връзка с продуцента. Под него тя написа единствено "Факт". След това се отправи в коментарите на други публикации, като бясно защитаваше новата си връзка. Нейните почитатели изразиха недоволството си, като ѝ казаха, че "светът е в краката ѝ и може да има всеки красив, образован, зрял и възпитан мъж на планетата, а този не я заслужава". Други пък се молят акаунтът ѝ да е хакнат и всичко това да е просто шега.

Коментари от миналото

Феновете на Гомес обаче силно я разкритикуваха, защото помнят добре предишните подмятания на гаджето ѝ по неин адрес.

През 2020 г. Бени Бланко сякаш хвърли сянка върху Селена, докато хвалеше бившия ѝ Джъстин Бийбър. Той работи с Джъстин по песента му Lonely, която излезе през 2021 г. В интервю за песента Бланко разкритикува звездите, които пускат песни, които да се харесат на всички, а след това рекламират козметичните си линии. Малко преди това през 2020 г. Селена основава марката си за грим Rare Beauty.

"Джъстин не е един от онези поп изпълнители, които се вписват в нормите. Като например казват: "Това е новият ми сингъл, а ето и линията ми за грим". Джъстин винаги е бил откровен за живота си.", каза тогава Бени, а феновете на Селена не го забравят.

Новата връзка

Селена Гомес също така разкри, че с Бени срещат от шест месеца и че той се отнася с нея по-добре от всеки друг. Самият той наскоро сподели странен пост в Инстаграм.

В стори в социалната мрежа продуцентът държи ръчно написана бележка, за която казва, че е от приятелката му - като я вдига във въздуха, леко блокирайки спящата пред него жена, която мнозина разпознаха именно като Селена. Ръкописната бележка гласи: "Толкова съм подута, моля те, не ме стискай/дръж за кръста тази нощ, защото ще пробия дупка през чаршафите. Обичам те", като върху нея са нарисувани усмихнато лице, сърце и изображение на изпускан въздух.

Към снимката на спящата Селена той написа: "Моята приятелка ми остави това предупреждение на възглавницата."

През юли Бени присъства на партито по случай 31-ия рожден ден на Селена, като ръката ѝ беше увита около кръста му, докато той стоеше зад нея.

Преди това Селена намекна по време на снимките на специалното издание на шоуто си "Селена + шеф", че е влюбена в някого, но не разкри в кого.

Преди това Селена Гомес и Бени Бланко са работили заедно по няколко песни - хитът "I can't Get Enough" от 2021 г., а по-рано през 2015 г. той продуцира песента ѝ "Same Old Love".


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тая съвсем изтреще милата

    10 0 Отговор
    Няма ли нормални мъже за теб бе моме

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 хмм

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Тая съвсем изтреще милата":

    Може и да има, но те не я възприемат като нормална. Тя сама си каза, че свръхобгрижвана.
  • 4 немо

    3 1 Отговор
    ромски им работи
  • 5 Куп Тор

    6 0 Отговор
    прилича на клушар
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Леле,леле...

    3 0 Отговор
    Тоз с една вежда ба...
  • 8 отивам до тоалетната

    0 0 Отговор
    типичните холивудски дисни тъпни
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.