Last news in Fakti

13 Декември, 2023 10:56 1 288 1

Гаджето на Тейлър Суифт ѝ готви грандиозно парти за рождения ден

  • тейлър суифт-
  • травис келси-
  • гадже-
  • рожден ден-
  • парти-
  • купон

Макар да са заедно отскоро феновете на Суифт се питат дали Травис няма да ѝ предложи брак днес

Гаджето на Тейлър Суифт ѝ готви грандиозно парти за рождения ден  - 1
Снимка: Shutterstock

Новото гадже на Тейлър Суифт - Травис Келси, планира голямо парти по случай рождения ѝ ден днес.

Защитникът на "Канзас Сити Чийфс" споделил, че иска да организира "възможно най-доброто празненство" за 12-кратната носителка на "Грами", която днес - на 13 декември ще навърши 34 години. А според източник на изданието "Us Weekly" - "парите не са проблем за него", когато става въпрос за жената, в която е влюбен, пише dir.bg.

"Травис иска да организира възможно най-доброто парти. Парите не са проблем и той иска близките ѝ приятели да са там", заяви запознатият пред медията. По информацията на "Us Weekly" футболистът ще организира празненството в Ню Йорк, а не в родния си Канзас Сити. Макар да не е ясно какъв точно вид купон предстои, близки до него заявиха пред "Life & Style", че несъмнено "има нещо специално планирано" за изпълнителката.

Откакто Тейлър Суифт приключи с турнето си "Eras" тя прекарва все повече време в компанията на Келси. След последния си концерт за годината в Бразилия изпълнителката отлетя направо за Канзас Сити, за да прекара време с гаджето си между мачовете му. Въпреки сложния график и на двамата, те не пропуснаха да отбележат рождения ден на Травис през октомври. Тогава изданието "Page Six" съобщи, че Суифт тайно е летяла до родния му град, за да прекара уикенда с него, а за празника му отишли на ресторант.

Двамата са заедно още от юли месец, потвърди самата Тейлър в интервюто, което даде за "Time", след като бе избрана за "Личност на годината". Там тя обясни, че са "започнали да се срещат веднага след като Келси се е опитал да ѝ даде телефонния си номер на един от концертите ѝ. "Всъщност имаше значителен период от време, в който никой не знаеше, че излизаме, за което съм благодарна, защото успяхме да се опознаем повече", каза тя. Суифт разкри, че вече са били "двойка", когато за пръв път е посетила негов футболен мач през септември. "Мисля, че някои хора си мислят, че са видели първата ни среща на този мач? Никога не бихме си устроили там първа среща."

От своя страна Келси също вече говори открито за приятелката си, като сподели в интервю за "WSJ", че за него тя е "забавна" и "гениална". "Никога не съм бил човек на думите. Радвам се да бъда около Тейлър и да уча по нещо от нея всеки ден", каза той.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лъмбърджак

    1 0 Отговор
    много е готин г-н Лъмбърджаков , идва от юг с голям пикап, гаранция. В мазето крие циклоп