Last news in Fakti

13 Декември, 2023 14:32 3 638 7

Бивш любовник на кралица Летисия сподели доказателство за аферата им (СНИМКА)

  • любовник-
  • кралица летисия-
  • испания-
  • афера-
  • любовници

Хайме Дел Бурго публикува селфи на испанската кралица, за което той твърди, че му е изпратено от самата нея

Бивш любовник на кралица Летисия сподели доказателство за аферата им (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бившият зет на кралицата Летисия - предприемачът Хейме Дел Бурго, който твърди, че е имал афера с кралската особа, публикува доказателство за думите си, пише Daily Mail.

В социалната мрежа X (Twitter) предприемачът публикува селфи на кралицата. Той споделя, че е получил кадъра, докато Летисия е била бременна. На снимката кралицата на Испания е по пижама и обвита с черен шал, които, по думите на Дел Бурго, е бил негов.

Селфито беше придружено от текст, който гласи: "Броя часовете до момента, когато ще се видим отново".

Говорителят на испанското кралско семейство отказа да коментира изявленията на Дел Бурго, пише jenata.blitz.bg.

Ако може да се вярва на книгата на Хайме Пеньофиел "Летисия и аз", от която първоначално дойдоха скандалните разкрития, Дел Бурго се запознава с бъдещата кралица в края на 90-те години на миналия век, когато тя е телевизионна журналистка.

През март 2002 г. той решава да ѝ предложи брак, купува ѝ годежен пръстен и я кани в луксозен мадридски ресторант. Планът му обаче се проваля - на срещата Летисия обявява, че има сериозна връзка с "дипломат", когото е срещнала наскоро. Малко по-късно става ясно за годежа ѝ с големия син на краля на Испания Хуан Карлос - принц Филип.

Дел Бурго твърди, че в навечерието на сватбата двамата са се срещнали отново - този път по желание на Летисия.

"Тя ме хвана за ръката и ме попита защо никога не съм ѝ предложил брак. Разбира се, не отговорих нищо, но се опитах да я развеселя, доколкото можех. След ресторанта, преди да се разделим, тя се обърна към мен с молба: "Никога не ме оставяй"", казва предприемачът.

Дел Бурго е свидетел на сватбата на Летисия и Филип и, по думите му, е бил приятел с краля и дори е участвал във възпитанието на дъщерите на кралицата - принцеса Леонор, родена през 2005 г., и инфанта София, родена през 2007 г.

След раждането на Леонор той отново се срещнал с Летисия в дома ѝ и тя му признала, че го обича.

В книгата се твърди още, че връзката им продължила до 2011 г., когато Летисия неочаквано му се обадила и заявила, че двамата повече не може да се виждат.

Година по-късно предприемачът се жени за сестрата на кралицата Телма Ортис Рокасолано. В разгара на сватбата, твърди той, Летисия го целунала по бузата и прошепнала в ухото му: "Пак ще бъдем заедно". Две години по-късно бракът на Дел Бурго се разпада, за което той продължава да обвинява кралицата.

В книгата на Пеньофиел отношенията между Летисия и Дел Бурго са описани много сдържано. Авторът споменава романтичната им връзка и отбелязва, че кралицата му е признала любовта си, когато вече е била омъжена, но не казва директно, че е изневерила на съпруга си.

В социалната мрежа X (Twitter) предприемачът написа всичко, което авторът на "Летисия и аз" не е посмял да направи. Той заявява, че връзката му с Летисия не е приключила след брака ѝ. По думите му, тя е била негова любовница до 2011 г. и той разполага със снимки и видеоклипове, които потвърждават това.

В туитовете си Дел Бурго казва, че е обсъждал с Летисия възможността да се разведе с Филип. Той също така твърди, че двамата дори са обмисляли да наемат сурогатна майка, за да имат дете.

Малко по-късно Дел Бурго изтри всички уличаващи туитове, включително и снимката на Летисия по пижама. Причината за това, по думите му, са заплахите, които е получил, без да уточнява от кого точно идват и в какво се състоят. В книгата на Пеньофиел обаче твърди, че заради аферата испанските разузнавателни служби са го шпионирали пет години.

Дори след като изтри публикациите, Дел Бурго продължи да отстоява позицията си. "Не бих променил нито една запетая в изтритите публикации", написа той в социалната мрежа. "Не тая злоба към тези, които заплашиха да ме убият. И не се чувствам горд. Истината си е истина. Признавам само един цар на небето и неговото име е Иисус от Назарет. Той трябва да ме съди", категоричен е предприемачът.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Освалдо Риос

    7 6 Отговор
    Анорексична жена е невъзможно да забременее.
  • 2 Хахаха

    18 1 Отговор
    Да видите , колко е умен българският народ , като е създал поговорката - Каквото у кралица , това и у магарица !
  • 3 Освен

    15 1 Отговор
    любовни приключения , преди брака си с днешния крал на Испания , тогава престолонаследник , бившата журналистка , сега кралица , е била и разведена !
  • 4 Некой си

    17 0 Отговор
    Крале и Царе не трябва да се омешват с простолюдието, защото им носи само позор и загуби.Жив пример са Британия.И тая на Симеон си отреза носа и после се пропи.
  • 5 Дик

    15 0 Отговор
    Този пък защо го разказва публично , само дето не каза, че децата на кралицата са негови .....ако я е обичал , нямаше да я опозори пред света ....този си измисля
  • 6 Все тая

    12 0 Отговор
    Латино сапунка, иначе на Летисия не бих и простил😆
  • 7 В какъв тираж?

    0 0 Отговор
    В какъв тираж успяха да продадат тази история?