Last news in Fakti

13 Декември, 2023 15:58 1 608 6

Ким Кардашиян обсипа имението си с пищна коледна украса (ВИДЕО)

  • ким кардашиян-
  • украса-
  • коледа-
  • коледна украса-
  • празници-
  • имение-
  • дом

Риалити звездата превърна дома си в зимна приказка

Ким Кардашиян обсипа имението си с пищна коледна украса (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Ким Кардашян показа на последователите си в социалната мрежа вълшебната снежна гора, която е създала в имението си в Хидън Хилс, което се оценява на 60 милиона долара. Риалити звездата буквално е превърнала дома си в зимна страна на чудесата, за радост на своите четири деца, предава Tialoto.bg.

Ким видимо е дала всичко от себе си, за да влезе в празнично настроение, не е пестила средства за коледна декорация и не е позволила на относително високите температури в Лос Анджелис да ѝ попречат да отпразнуват бяла Коледа.

43-годишната риалити икона сподели кратък клип в своите Instagram Stories в понеделник, разкривайки, че е поставила няколко красиви борови дръвчета, които изглеждат сякаш са посипани със сняг, в големия коридор на своето калифорнийско имение. Изкуствените елхи изглеждат великолепно в коридора на звездата и дори наподобяват своеобразна горичка.

Ким успя да задържи имението, което се отличава с поразителен интериор от предимно бели и бежови цветове, след като го откупи от бившия си съпруг Кание Уест по време на развода им. Там тя живее с четирите деца от Кание.

В друг видеоклип, споделен от голямата дъщеря на Ким и Кание – Норт, се вижда и коледната украса в нейната стая, която е в розови нюанси. Панорамата на стаята показва, че има няколко елхи - една розова и една сребърна, както и още една, изцяло украсена в символи на Шанел. Из цялата стая има празнични лакомства, а над леглото има табела „Северен полюс“.

В двора на имението също има дузина дървета, които светят в бяло с LED осветление и също допринасят за празничната атмосфера.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 надарена кака

    1 0 Отговор
    Дреме ми на коприненитепрашки!
  • 2 Соваж бейби

    5 0 Отговор
    Ненормална не е в страната на чудесата ами в Глупландия !Живи ли са дърветата?Ако не са пластмасови такива като тези са за затвор онова извънземно Гретата няма ли да каже нещо по въпроса ?или не му е разрешено да се занимава с богати особи,колко хектара земя изгоря от няколко години насам?И до кога ще продължава тази истерия с този кичозен празник да се изсичат дървета ????
  • 3 Неграмотници

    4 0 Отговор
    ....обсипа имението си с пищна коледна украса....хайде сега мисерока да каже къде и как се използва глаголът "обсипва" или да си скъса диплома/ако има такава/
  • 4 Тиня

    5 0 Отговор
    Тая конкса глава на снимката е най-противното нещо което съм виждал. Аре бегай
  • 5 Мургава кака с брилятни

    4 0 Отговор
    Какво може да накара една жена да си извади ребрата, за да има тънка талия? Какво може да я накара да си напомпи устните и гърдите до неестествен вид? Какво може да я накара да се "облече" с диаманти? Не е ли това гавра с човешкото тяло, едно измъчване, едно изтезание? Защо?
  • 6 Ачо

    3 0 Отговор
    Много важно.Да дойде да украси и моита градина и къща. Да ама не.Тази фукария има сила само да се гологъзи по списанията