Last news in Fakti

18 Декември, 2023 16:32 1 551 7

Райън Рейнолдс търси ново гадже на Хю Джакман след развода

  • райън рейнолдс-
  • хю джакман-
  • актьор-
  • връзка-
  • развод-
  • срещи

Хю Джакман и съпругата му Дебора-Лий Фърнес обявиха, че се развеждат, а актьорът явно е готов да отвори нова страница в живота си

Райън Рейнолдс търси ново гадже на Хю Джакман след развода - 1
Снимка: Shutterstock

Явно Райън Рейнолдс преглежда щателно телефонния си указател, за да намери идеалната нова партньорка за най-добрия си приятел Хю Джакман, за когото се смята, че е готов отново да започне да излиза на срещи.

47-годишната звезда от "Дедпул" е била опора на Хю по време на развода му с Дебора-Лий Фърнес. Двойката направи съвместно изявление, че прекратява по взаимно съгласие 27-годишния си брак през септември.

Актьорите, които се снимат заедно в последния филм за Дедпул, който е в процес на заснемане, са доста неразделни, откакто се появи шокиращата новина за развода. Седмица след обявяването на раздялата 55-годишният Хю беше забелязан да се разхожда заедно с Райън и съпругата му Блейк Лайвли, докато гледаха мач на Канзас Сити Чийфс в Ню Джърси.

"Райън беше до Хю на всяка крачка, докато той преминаваше през развода си с Дебора-Лий Фърнес", казва запознат източник пред National Enquirer.

Съобщава се, че звездата от "Най-великият шоумен" е останал съсипан от раздялата с Дебора-Лий, с която имат две деца - 23-годишния Оскар и 18-годишната Ава. Преди развода, който все още не е официално финализиран, двойката не е прекарвала повече от две седмици разделена от сватбата си през 1996 г.

Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес се запознават през 1995 г., докато се снимат заедно в австралийско телевизионно шоу. Хю каза пред TODAY през 2018 г: "Две седмици след като се запознах с Деб, знаех, че ще бъдем заедно до края на живота си."

Сега актьорът от "Клетниците" чувства, че може би е готов отново да се върне към срещите след близо 30-годишна пауза и изглежда търси помощ от приятеля си Райън. Рейнолдс е решен да използва богатия си набор от познанства, за да възроди любовния живот на колегата си.

"Той иска да види Хю отново щастлив и дори му предложи да му уреди няколко неангажиращи срещи", твърди източник, близък до актьора. "Той познава Хю добре и знае какво ще го направи щастлив."

За щастие Хю изглежда, че напоследък е възвърнал настроението и радостта си. В продължение на месеци той тревожеше феновете си с необичайно мрачни постове в Инстаграм след развода.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сотир

    2 2 Отговор
    Миро е свободен.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ФГЙХГ

    0 1 Отговор
    .................
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 кот АРак

    0 1 Отговор
    ................хггй
  • 7 котАРак

    0 1 Отговор
    ................ъйхгъ