Last news in Fakti

22 Декември, 2023 17:14 2 052 24

Ясните знаци, че той НЕ ви харесва

  • знаци-
  • мъже-
  • жени-
  • харесване

Приемете реалността и не се заблуждавайте

Ясните знаци, че той НЕ ви харесва - 1
Снимка: Shutterstock

Когато излизате с мъж или просто имате игра с него, няма как да не се запитате дали ви харесва. Понякога знаците могат да са объркващи и да решите, че един мъж ви харесва, а това да не е така. Ако се чувствате объркани, не сте сами. Много жени изпадат в ситуацията да придават значение на жестове, зад които не се крие никакво намерение за връзка.

Кои са ясните знаци, че той не ви харесва?

Той не прави никакво усилие да е близо до вас или в компанията ви

Един от най-красноречивите знаци, че един мъж не ви харесва и няма интерес към вас, е липсата на стремеж да е близо до вас. Когато мъжете имат желание да се доближат до някоя жена и да покорят сърцето ѝ, те ще се навъртат наоколо и ще се опитват постоянно да са в компанията ѝ.

Не ви слуша внимателно, не помни какво му казвате

Един много ясен знак, че той не ви харесва е, когато не помни какво сте говорили. Не се опитва да ви слуша, защото не сте важни за него. И обратното – ако се интересува от това как да ви спечели, той ще се старае да бъде внимателен към всичко, което казвате, за да ви впечатли.

Не ви разпитва за отношенията ви с мъжете

Ако той не ви харесва изобщо и няма намерение да се опитва да ви спечели или задържи, той няма да се опитва да разбере какви отношения сте имали с мъжете преди това и какво мислите за връзките. Ако един мъж ви харесва, той ще е любопитен за любовното ви минало и нагласата ви към мъжете като цяло.

Той няма специално отношение към вас

Ако не забелязвате разлика между отношението му към вас и всички останали, то е защото не ви харесва. Специалното отношение издава интерес и чувства. Но когато вие сте една от всички, към които той се отнася по еднакъв начин, трябва да приемете реалността.

Говори за други жени пред вас

Ако той не се интересува от вас, изобщо няма да прави сметка дали говори за други жени пред вас или не. Той няма да се колебае да отбелязва към коя има интерес, коя изглежда добре и коя не, с коя е бил на кафе например.

Той не ви търси пръв

Без значение дали имате връзка с мъж или просто сте решили, че той по някаква причина има интерес към вас, това ще си проличи, ако той ви търси пръв или не. Явният знак, че той не ви харесва е, когато не се обръща към вас пръв, не ви пише пръв, не ви се обажда, а просто отговаря на вашите опити за контакт, пише az-jenata.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Неви разпитва за отношенията ви с мъжете

    17 0 Отговор
    Това е най-важното, като в автокъща; на колко километра е бегачката.
  • 2 Този Свят съвсем изтрещя....

    11 5 Отговор
    От както станах баба, взех да бъда харесвана от всички възрастови групи мъже...хаха Ще падна от Белия си кон...СмЕх....Изглежда бабите са на мода, егати и извратеняците, егати...ха ха

    Коментиран от #8

  • 3 СМЕХОРИИ

    10 0 Отговор
    Ами като е видялла част от тези признаци която и да е куклата, какво прави при него,... или изгодата майна, може да се промени
  • 4 Лорд Минчу

    12 2 Отговор
    Ааа, ъпдейтват се мъжете, ъпдейтват и минават в режим стелт за де не каже после някоя, как преди 30 г някой я е изнасилил с поглед и комплимент и да го съди за милиони! Треее да се оцелява бацета в този "демократичен" свят задухал от америка!
  • 5 2496

    2 4 Отговор
    Говоря за други жени пред нея за да се чувства че съм с нея защото е над тях! Ако е достатъчно разсъдлива - ще бъде поласкана...ьзащо жените си мислят, че са разумни същества, след като жимотът е показал, че те са ЕМОЦИОНАЛНИ творения и се занимават как една на друга да си повдигат настроението и самочувствието...
  • 6 Палома бански старец

    1 2 Отговор
    Карма

    Коментиран от #17

  • 7 Василка смешката

    2 2 Отговор
    Някакъв дедо ми се обажда на секс телефона
  • 8 девил

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Този Свят съвсем изтрещя....":

    Той белият ти кон отдавна е умрял ,да ти кажали защо си харесвана като си станала баба щоТу нито ще те пазят нито ще се женят за тебе ,да ти кажа като мъж да не се чудиш

    Коментиран от #9, #11

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Циник

    9 2 Отговор
    "Не ви разпитва за отношенията ви с мъжете". Ама вие сериозно ли, бе. Само пълен лузър разпитва жените за предишните им отношения с мъжете. А пък още по-голям разказва са предишните си отношения с жени.

    Коментиран от #12

  • 11 ха ха

    4 4 Отговор

    До коментар #8 от "девил":

    А, ти относно тези неща, от кДе знаеш, че съм пресъхнала. Оди се снимай в конгреса на онанистите и не сънувай голи миди....

    Коментиран от #18, #19, #20, #22

  • 12 пепеляшка от Горно Уйно

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Циник":

    Разпитването показва неувереност от негова страна и жените сме много чувствителни в това отношение
  • 13 Ачова младши

    3 0 Отговор
    Имам лидерски умения , водила съм хорото два пъти в центъра на локорско
  • 14 Николай ореха

    1 0 Отговор
    Хванаха тия хайвани керката под ореха чуха се писъците у другото дере
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Николай цървуланкото

    1 0 Отговор
    Керката как си след сенегалците от цска
  • 17 дааа

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Палома бански старец":

    Който си пати от акъла как знае ...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 девил

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "ха ха":

    На колко години стана баба ,запозната си и със конгресите ,надушвам семейни проблеми изтръпват ти краката често имаш повик да уринираш сещас се за рекламките за мено пауза,твойта мида друг да я сънува ,аз просто ти казах като мъж как стоят нещата пък ти явно го взема вътрешно нещо
  • 21 джедай

    4 1 Отговор
    Не питам жена за срещи и отношенията й с други мъже,не ме засяга.Ясно е,че е била с друг мъж,ако не е девствена.А за други жени говорим,само ако тя иска. Инак може да стане страшно,да си грабне чантата,да се нацупи и да си тръгне.
  • 22 Циганската Червена Шапчица

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "ха ха":

    Бабо, защо ти е толкова гладка кожата?
    Защото съм само на 20 години дете мое.
  • 23 КОТарАК

    0 0 Отговор
    .......................
  • 24 Име

    0 0 Отговор
    Следи всички записи на охранителни камери. Когато не следи, преглежда стари записи!