Last news in Fakti

23 Декември, 2023 11:40 2 205 8

И Мария посягала на Миро

  • мария-
  • певица-
  • мирослав соколов-
  • семейни скандали

Твърди се, че певицата провокирала голяма част от скандалите

Безкрайната сага между Мария и Миро вече става досадна и почти никой не се интересува от техните събирания и раздели, но те отново са заедно. Семейството постоянно се кара и сдобрява. Причините за неразбирателството са много, но в естеството си са финансови. А близки до двойката издадоха пред „Уикенд“, че Мария провокирала голяма част от скандалите.

Тя посяга на Миро. Преди удряше и Християн Гущеров. Може да е 40 килограма, но е с лют характер и изкарва от равновесие мъжете си. Само на първия си съпруг не е посягала, но пък той не спираше да ѝ слага рога и накрая я заряза. Мария е нетърпима. Миро понякога не се прибира с дни в къщата, където живеят – уж отсъствал по бизнес“, издават съседи на семейството.

Приятелите на Миро Дзвера го описват като благ човек, но изключително ревнив. Мария знаела тази му слабост и често го провокирала, като правела намеци, че ще му сложи рога. Това изкарвало от равновесие мъжагата, който веднага скачал да ѝ затваря устата с шамаи. Заралийката знаела, че не е светица, и е провокирала немалка част от скандалите и боя, заради това и си мълчала за шамарите, които яде, пише „Уикенд“.

Преди няколко седмици Мария изтри всичките общи снимки с Миро от социалните мрежи, с което даде да се разбере, че мжду двамата има проблеми, при това сериозни. Нещо повече – тогава тя отказа и всякакъв коментар за евентуална раздяла. Към днешна дата обаче от това сякаш няма и следа. Двамата отново живеят под общ покрив.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Параной Патологин

    8 0 Отговор
    Предполага се че и той сам сие посягал. И то многократно.
  • 2 Щом казвате

    5 0 Отговор
    За Мар🖕🏼ия отвара🖕🏼чката подарък 🎁М🖕🏼ария отв🖕🏼арачката🖕🏼 👸🏽🖕🏼Весела Коледа 🎄🖕🏼🎄🖕🏼🎄🖕🏼🎄
  • 3 !!!

    12 0 Отговор
    Миришат на чесън.
  • 4 Пак

    10 1 Отговор
    Ли си посягат Миро Дзвера и Мара Дзвера
  • 5 Сигански им работи

    5 0 Отговор
    Тия поне диви чалгарки, ама в Стара Загора има и една пияна зъболекарка. Редовно посягаше на втория си мъж и го предизвикваше да я ошамари, а на другия ден искаше да й се реваншира финансово. После се хвалеше какво й бил купил. Та тая колко зъби на сумалък народ похаби, докато се усетим. Лошото е, че при недобре запълнени канали късно се проявяват последствията. Мара и Миро поне на никого не пречат.
  • 6 цербер

    1 0 Отговор
    И Мария му е посягала на Миро. Цапкала го е по врата.
  • 7 Мон Дьо

    6 0 Отговор
    Вече ще им казвам Мара Дзвера и Миро Отварачката.
  • 8 абе,

    6 0 Отговор
    Като много добре знаете,че никой не се интересува от чалгарската им драма защо ги пробутвате у сайтчето си?