Last news in Fakti

18 Декември, 2013 13:23 1 990 2

Джъстин Бийбър оставя микрофона завинаги?

  • джъстин бийбър

Звездата заяви в интервю, че ще се пенсионира съвсем скоро

"Пенсионирам се", обяви на всеослушание Джъстин Бийбър в интервю за Американското национално радио, пише вестник „Дейли Мейл“.

Няма съмнение, че изявлението на певеца е причинило реки от сълзи сред милиони тийнейджърки по целия свят. 19-годишната канадска звезда разкри, че смята да направи крачка назад от музикалната индустрия, след като новият му албум „Journals“ излезе на пазара следващата седмица. Бийбър заяви, че решението му може да се окаже за постоянно.

Изпълнителят на хитовото парче „Heartbreaker“ заяви пред радиостанция „Power 106“ в Лос Анджелис, Калифорния: "След новия ми албум аз всъщност ще се пенсионирам. Аз се оттеглям."

Радиоводещият Кърт Аликзандър, по-известен като Big Boy, реагира на новината, като възкликна: "Какво?" и ахна от възторг. Наистина ли всичко свършва? Наистина ли повече няма да чуем нито един нов хит на младата звезда?

Докато в началото Бийбър изглеждаше 100% сигурен, след реакцията на водещия той леко отстъпи и заяви, че още не е решил: "Искам да се развивам като артист и правя крачка назад, защото искам моята музика да узрее."

Певецът, който причини полемика през последните месеци с лудориите си, включително купоните с непълнолетни в нощните клубове и актовете на вандализъм, призна, че основният му проблем е, че вече не е така привлечен от идеята за слава.

Докато милиони фенки ронеха сълзи, а други ценители на музиката се радваха на новината за оттеглянето на Бийбър, източник, близък до младия изпълнител, увери TMZ, че той просто се шегувал и нямал планове да остави микрофона завинаги. "Хлапето има амбиции", коментира той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Андрей Николов

    1 0 Отговор
    Най-после!
  • 2 LEXUS

    0 0 Отговор
    А дано