Last news in Fakti

18 Декември, 2013 22:00 2 200 0

Принцеса Шарлот се сдоби с момченце

  • монако-
  • принцеса шарлот казераги-
  • бебе

Голямата дъщеря на принцеса Каролина Монакска роди първото си дете

Голямата дъщеря на принцеса Каролина Монакска – Шарлот Казираги роди син, пише списание „Венити феър“.

"Кралското семейство има нов член." С тези думи Лаурен Новион, председател на Националния съвет на Монако, съобщи новината за раждането на първото дете на 27-годишната принцеса и нейния партньор, комикът Гад Елмалех.

Голямата дъщеря на принцеса Каролина Монакска демонстрира връзката си с френския актьор, като се появи с него на Бала на розата в Монако през март.

Бебето се роди в нощта срещу сряда (18 декември) в болница „Принцеса Грейс“ в Монако , на същото място, където принцеса Каролина е родила всичките си деца.

Засега няма повече подробности около новороденото, включително и името му.

Малкото момче е вторият нов член на кралското семейство за тази година, след като братът на Шарлот се сдоби със син през март от съпругата си Татяна Санто Доминго.

Актьорът потвърди бременността на Шарлот през септември в интервю за „Вашингтон поуст“. В навечерието на раждането Гад, който има 12 -годишен син на име Ное от връзката му с актрисата Ан Броше, заяви пред списание „Пипъл“: "Има толкова много радост, толкова много ентусиазъм. Аз съм на този етап от живота си, в който да създам семейство е много важно за мен. Шарлот е добре и е много щастлива, че ще стане майка. Тя ще е най-добрият майка на света , защото е много щедра и любяща. Тя има всички качества да бъде майка."

Внучката на Грейс Кели е невероятно щастлива със своя избранник, а семейството й я подкрепя напълно и одобрява връзката им. Източници дори споделят, че принцеса Каролин се забавлява искрено на шегите, които комедианта разказва.

Дали новите родители ще се оженят остава да разберем. Наскоро се чуха слухове за годеж, но кога е трудно да се предвиди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА