Last news in Fakti

24 Декември, 2023 08:56 1 121 3

Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Този ден предразполага към правене на добро

Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Телец и излиза на празен ход от 08:40 ч. до 10:16 ч., след което преминава във въздушния знак Близнаци.

Периода принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Хората лесно изпадат под всякакви външни влияния, прекалено са податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 14:38 ч.

Символи на 12 лунен ден са Светият Граал; Сърце. Те са символи на търсенето на смисъла на съществуването и приемането на духовни откровения. Светият Граал е мистериозна реликва, според легендите в нея е събрана кръвта на Спасителя. Оттогава тя символизира Духа, готов да понесе всяко предизвикателство в името на по-висша цел.

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта. Този ден предразполага към правене на добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си.

Нещата могат да се развият спонтанно и непредсказуемо. Днес е много важно да не се оплаквате и да не се самосъжалявате по никакъв начин, защото прекарвайки времето си в безсмислено хленчене, рискувате да останете в това състояние за дълго време. Опитайте се да прекарате деня възможно най-спокойно и за да можете да облекчите напрежението, включете се в медитативни практики.

Не правете непоискано добро иначе ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете днес, означава, че неправилно сте използвали мъдростта на деня.

В този лунен ден молитвите ни биват чути във Вселената, но те трябва да са искрени. Полезни са занимания с йога и други източни практики.

Следва 13 лунен ден от 14:38 ч. на 24 декември до 15:18 ч. на 25 декември

13 лунен ден е загадъчен и мистичен, в който се отваря врата между земята и небето. В него постъпват такива космически вибрации, които благоприятно влияят върху творческата енергия. Като цяло към всичко трябва да се отнасяте с необходимото внимание и сериозност. Може много да научите от хората, вслушвайки се в техните съвети. Този лунен ден е предназначен да се работи над грешките и да се поправят.

Днес могат да се повторят някои стари ситуации от миналото ви. Различни ситуации от живота могат да се повторят, хора и събития от миналото да се завърнат, може би в леко променена форма. Много е вероятно да срещнете хора, с които някога сте се разделили и то не по най-добрият начин. Не се изненадвайте, ако изведнъж, без очевидна причина някой бивш/а се появи на хоризонта.

Ако във вашето обкръжение има хора и след общуване с тях ви остават лоши чувства, получавате чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред. Добре е също да се въздържате от нови запознанства и контакти.

Източник: novini.bg


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Щукар

    1 1 Отговор
    Луната е включила двигателя и на празен ход,по инерция се вмъква при Близнетата.
  • 2 Такса мощност

    4 0 Отговор
    Мощен ден, ако не се спука някоя тръба на порнофикация София или не гръмне някой трансформатор на енергото.
  • 3 Мисля си че

    5 0 Отговор
    Венелина има мозък на чафка