Last news in Fakti

25 Декември, 2023 11:33 1 222 10

Мастагарков от "Игри на волята" призна, че няма жена до себе си

  • благомир мастагарков-
  • игри на волята-
  • приятелка

Вижте какво още сподели Благомир в откровено интервю

"В момента съм свободен, нямам си приятелка, надявам се скоро да срещна, защото вече навлизам във възраст, хубаво е човек да се ориентира към по-приятни неща." Това призна в ексклузивно интервю за "Фокус" реалити звездата от "Игри на волята" Благомир Мастагарков.

"Откровен съм, напълно съм откровен, нямам си приятелка. Бях свързан с някакво момиче наскоро, в много вестници. Но нямам нищо общо, това са фалшиви новини", заяви Благомир.

Той съобщи още, че е работил като модел с много фирми, компании и фотографи, които го знаят и които го търсят лично. Много скоро е подписал с още една компания, най-добрата в България и ще пробвам нещо ново.

Известността не го притеснява.

"Обръщам внимание на абсолютно всички, снимам се с всички и ми е приятно за момента."

За намеренията му в бъдеще каза, че повечето хора се възползват чисто материално от известността, но това не е нещото, което при него е важно.

"Мисля, че в момента това, което правя, тази моя лична кауза, да помагам и да дам добър пример на децата, е нещо, което е най-стойностно, което човек може да направи със собствената си слава.

При мен никога не е имало фикс идеи. Единствената ми фикс идея е, ако мога да бъда здрав, и моите близки да бъдат здрави. Аз съм наистина амбициозен, искам да се развивам, но никога не съм си поставял цели на всяка цена. Защото, когато човек си постави нещо на всяка цена и то не се получи, той може да е силно разочарован. Аз съм имал още като доста по-млад такива тежки разочарования, които ме бяха бутнали доста. И разбрах, че по-добре е да не гледаме толкова надалеч, с малки стъпки към големия връх.

Това, което си пожелавам на себе си, и разбира се, пожелавам и на вашите слушатели и зрители, е преди всичко да бъдат живи и здрави, смирени, любящи, помагащи си един на друг, успешни през Новата година. Едно топло и приятно, уютно посрещане на празниците, за тези, които имат възможност. За тези, които нямат, нека тези, които имат да помогнат. И желая всичко най-добро от цялото си сърце!", каза още Благомир Мастагарков.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Любопитен

    13 3 Отговор
    А мъж?
  • 2 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    12 7 Отговор
    Сигурно си има мъж...
  • 3 Ахъм

    10 5 Отговор
    Мастурбаков си има дясна ръчичка
  • 4 ЛиБеРаст

    7 4 Отговор
    Като няма жена да си намери мъж. Евроатлатическите ценности казват, че едно и също дали си с жена или с мъж.
  • 5 бай Даньо

    8 1 Отговор
    Еее, баш днес ли, всички вече са заети... стой на сухо сега
  • 6 рон джереми

    7 5 Отговор
    Господина ми се струва джендър първи.
  • 7 Лорд Минчеф

    7 2 Отговор
    Звънни ми
  • 8 Евг. Минч.

    1 1 Отговор
    Е няма да си криви душата.
  • 9 Леля Асена

    1 0 Отговор
    И аз нямам. Дай адрес.
  • 10 МАХМУД

    0 0 Отговор
    ТОА ХУБУУ Е ДА НЕ ПРАЙ СЕМЕЙСТВО.. ОБРАТНЯГА..