Last news in Fakti

19 Декември, 2013 12:52 2 049 2

Деми Ловато напуска X factor

  • деми ловато-
  • x factor-
  • саймън кауъл

Певицата смята да се отдаде изцяло на музикалната си кариера

Деми Ловато обяви, че вече няма да се изявява като съдия в американската версия на музикалното риалити шоу X factor, съобщава Би Би Си.

Певицата потвърди това пред медиите по време на пресконференция в сряда. 21-годишната Ловато заяви, че възнамерява да се върне към музикалната си кариера.

„ Аз започнах кариерата си като певица и музикант и смятам да се завърна към това. Шоуто беше страхотно, но съм изключително развълнувана за 2014 г. Смятам напълно да се отдам на музиката, концертите и издаването на албуми“.

Бившата звезда на "Дисни" добави, че най-много ще й липсват другите съдии от формата. През годината тази роля в Америка изпълняваха Кели Роуланд и Паулина Рубио.

Създателят и продуцент на X factor Саймън Кауъл каза, че е знаел, че Ловато няма да продължи с изявите си в неговото предаване, тъй като е планирала турне.

Певицата получи ролята на съдия и ментор на участниците в риалити шоуто през 2012 г. и я изпълняваше стриктно в продължение на два сезона. Началото на нейното самостоятелно турне е планирано за февруари.

X factor се радва на огромен успех в Европа, но рейтингите на шоуто в Америка през тази година бяха доста ниски и се появиха слухове, че то няма да бъде подновено през следващата година. Пред репортери Саймън Кауъл обаче заяви, че очаква то да получи четвърти сезон. Той замисля сериозни промени в американския формат и подмяна на съдиите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 LEXUS

    0 0 Отговор
    Ще я просна като изпран килим на пода.
  • 2 г-н Дошо

    0 0 Отговор
    da niama neshto obshto s gazovite uredbi lovato