Last news in Fakti

29 Декември, 2023 10:15 4 125 17

В продължение на 5 години Том Холанд не си е плащал сметките за вода, мислел, че е безплатна

  • том холанд-
  • сметки за вода-
  • почивка-
  • спайдърмен

Наскоро 27-годишният актьор разкри още, че си е взел почивка от снимките, за да може да "подреди" живота си

В продължение на 5 години Том Холанд не си е плащал сметките за вода, мислел, че е безплатна - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Да си голяма холивудска звезда не те освобождава от задължението да плащаш сметките си - освен ако не си Том Холанд и просто не знаеш, че трябва да го правиш. Звездата от "Spiderman" призна, че пет години не е плащал сметките си за вода, защото е смятал, че във Великобритания тя е "безплатна" - недоразумение, за което обвинява времето, когато е бил малък. "Разбрах, че не съм си плащал сметката за вода в продължение на пет години, но само защото не знаех, че трябва. Просто си мислех, че в Англия водата е безплатна", оправда се актьорът пред изданието The Hollywood Reporter.

През последните няколко години Том се раздаде максимално и се прочу като един от "Отмъстителите на Marvel". Макар че се превърна в суперзвезда едва през последните няколко години, той се подвизава на лондонските сцени още от дете. А наскоро 27-годишният актьор разкри, че си е взел почивка от снимките, за да може да "подреди" живота си и да прекара повече време с приятелката си Зендая. "Почивката, която си взех няма нищо общо с работата, а с възрастта ми и израстването. Занимавам се с това от 11-годишен и оттогава не съм имал истинска почивка", заяви той пред The Hollywood Reporter. "Бях изряден и имах голям късмет. Не го приемам за даденост. Исках да прекарам известно време на едно място, да бъда със семейството и приятелите си и да подредя живота си", допълни.

След последния си проект "The Crowded Room" - телевизионно шоу, разказващо за мъж с дисоциативно разстройство на личността - актьорът призна, че е помолил шефовете си за почивка по време на снимките, защото ролята го е изтощила. Отговорността да разкаже тази история започна да тежи на Том и той усетил, че графикът станал непосилен, пише dir.bg. Въпреки това отбеляза, че е късметлия, че е успял да поиска помощ и да я получи, благодарение на етапа, на който се намира в кариерата си. "Казах на останалите от екипа, че ще бъде от полза за мен, а и за предаването, ако намерят начин да ми дадат малко почивка, за да се възстановя." По негови думи, той няма намерение да загърби разрастващата си кариера. И това, че отсъства от снимките, не го прави да е на ваканция, даже напротив.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знае да взема хонорар

    34 1 Отговор
    а не знае, че водата се плаща. Нещо не ми се връзва такава логика. Някой, някъде нещо ни лъже.
  • 2 прасета в космоса

    34 2 Отговор
    И малкия Шишо така, само че той смята, че цялата държава му е безплатна!
  • 3 Да не знаеш

    25 1 Отговор
    е доста удобно.
  • 4 Поведение

    22 1 Отговор
    достойно за присмех. Заслужава отпечатък в алеята на славата…
  • 5 ти да видиш

    18 5 Отговор
    Украинският клоун и той така не знае, че сметките се плащат!
  • 6 варненски пенсионер

    19 1 Отговор
    този може да е "звезда", ама явно е бедничък, щом си няма икономка да се грижи за битовите му сметки.
  • 7 Соваж бейби

    15 3 Отговор
    Така му изнася защо не забрави да си плати тока или забрави да напълни колата с бензин а?И да не се връща в киното на никой няма да липсва този е най грозната физиономия на Спайдермен .
  • 8 Ти си

    14 1 Отговор
    В правото има една максима че незнанието и непознаването на законите не те оправдава при извършване на престъпление и си понасяш цялата наказателна отговорност ! А във всяка развита демокрация с пазарна икономика безплатен обяд няма !
    Та в тоя ред на мисли човека паяк да не се прави на луд......
  • 9 Ха ха ха

    14 1 Отговор
    Лигльо
  • 10 Мъдрият

    12 4 Отговор
    По принцип - водата наистина трябва да бъде безплатна навсякъде по света, защото не хора са я създали, а Господ! И Той я предоставя безплатно на всички!

    А тоя "чиляк"- явно е "отнесен от вихъра". Но има оправдание - влюбен е!

    Коментиран от #13, #16

  • 11 Студопор

    6 1 Отговор
    Браточка, в Англия ако искаш да гледаш телевизия, трябва да си платиш за лиценз. 175 кинта за година. Ако не - идват едни хора и ти изръсват 1500 кинта глоба. Като не си платиш глобата, пращат те на съд и може да влезеш в кауша за 6 месеца.
    Така че... Да си знаете!
  • 12 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    7 0 Отговор
    ДебилоБританци, сър, също като краварите си мислят,
    че целият свят е длъжен да ги издържа...
  • 13 Да знаеш

    9 0 Отговор

    До коментар #10 от "Мъдрият":

    Водата е безплатна, но като отидеш на реката в родното си село!
  • 14 Ццц

    4 0 Отговор
    Англосаксонец...
  • 15 Баба Гошка

    6 0 Отговор
    Водата за сега е безплатна, ако си сложи кофа на покрива или варел на улуците и си събере дъждовна. Или, ако отиде до близкото езеро или река с камиона си цистерна и си натовари за вкъщи 1-2 кубика блатисто мътна вода. Ако иска от чешмата, да плаща както всички останали будали
  • 16 Ти си

    9 0 Отговор

    До коментар #10 от "Мъдрият":

    Водата си е безплатна , плащаш за преноса по водопроводната инфраструктура и за пречистването и .....
  • 17 Мамул

    7 1 Отговор
    Ако се премахне алчността на едни "инвеститори" които не инвестират нищо, водата е на символична цена. Никога няма да видите документация приход от потребители и разход за поддръжка, защото истината е, че България водата ще е стотинки за кубик. Така и по цяла Европа.