Last news in Fakti

30 Декември, 2023 08:18 1 170 1

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Може да срещнете препятствия и неприятности, предупреждават астролозите

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Лъв до 13:54 ч. на 31 декември.

Енергийният потенциал в това време е висок. Нараства увереността в собствените сили. Повечето дела ще се отдават с лекота. Време да изкажете похвала, да направите комплимент на хората, които заслужават. Подходящо е за благотворителни дела.

Сега е най-голям шанса да направите добро впечатление при запознанство. Подходящо за веселие, приятелски срещи, флиртове, затова не се лишавайте от радостните мигновения на живота. В сферата на запознанствата и любовта обаче ще има много фалшиви бележки и груби провокации. Конфронтацията в този ден често води до война на половете. Избягвайте да правите субективни оценки за любовния си партньор, налагане на вашата гледна точка, доминиране и манипулиране.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 20:19 ч.

Днешният лунен ден служи като огледало. Самата природа отразява това, което е вътре в нас. Енергията на 18-ия лунен ден отразява нашето Его и отваря вратата към собственото ни огледало – то може да бъде чисто и ясно, или може да бъде замъглено и изкривено. Всяка ситуация трябва да се оценява като отражение на нашата същност, постъпки, мисли. Ако някой ви каже нещо неприятно, не се обиждайте. Вселената ви изпраща знак в каква посока трябва да работите, за да станете по-добри. Ако пък чуете благодарност, похвалят ви за нещо, това означава, че обичате света и хората около вас. В този лунен ден нищо не става случайно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо.

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на деня, може да срещнете препятствия и неприятности. Мислите трябва да се контролират и да не допускате отрицателните. Лесно може да се изпадне под чуждо влияние. Не е най-благоприятното време за колективни събирания.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко да се спи. Опасни са сега силните аромати. Възможно е да се постави неправилна диагноза, неправилно да се назначат лекарства, което да предизвика от своя странаалергия или да стане натравяне с лекарствата. Добре е да се гладува, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма и да се укрепят духовните сили. Да се избягва сладкото.

Може да е тежък период за семейните отношения. Хората в този ден често изпадат в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите.

Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Сънищата в 18-ти лунен ден таят неизчерпаем източник за нас самите. На тълкуването на сънищата трябва да се отдели специално внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

Подстрижката активизира енергетиката, засилва харизмата, което ще способства привличане на нови хора в живота. Дори да нямате намерение да се подстригвате, добре е малко да отрежете от косите си, за да активизирате процесите на личностно израстване, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Следва 19 лунен ден от 20:19 ч. на 30 декември до 21:23 ч. на 31 декември.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бобошен

    0 0 Отговор
    Денят не го изисква,а нашето възпитание.