Last news in Fakti

4 Януари, 2024 10:32 1 945 8

Памела Андерсън рекламира органичен препарат за пране в напълно натурален вид (ВИДЕО)

  • памела андерсън-
  • реклама-
  • пране-
  • чистене-
  • грим-
  • естествен вид-
  • натурална

Звездата от години е защитник на правата на животните и реши да го покаже на практика

Памела Андерсън рекламира органичен препарат за пране в напълно натурален вид (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Памела Андерсън засия без капка грим в реклама на марка, предлагаща перилни препарати на растителна основа, пише dir.bg.

Звездата от "Спасители на плажа" споделя философията на компанията, която рекламира, тъй като от години самата тя не яде месо и е активист за правата на животните. В заглавието на публикацията си в Инстаграм тя разказа на последователите си как е успяла да превърне задължение като прането в "ритуал за грижа за себе си".

Актрисата призна, че почистването е придружено от чаша силно кафе, а понякога и от вино.

"Пускам си музика и се наслаждавам. Почистването може да е забавно. Обичам да пера и не гледам на прането като на задължение. Гледам на него като на възможност да забавя темпото и да се отдам на медитативно преживяване", разкрива Памела.

И това не е първата реклама, в която бившият модел на "Плейбой" се показва без грим. Напоследък Памела все по-често се появява на светски събития и лъскави фотосесии в напълно естествен вид. За бижутерийната марка Pandora, например, Андерсън също позира с минимално количество грим.

За своята радикалната промяна на имиджа, актрисата споделя, че не е планирала да прави някаква демонстрация - напротив, дори се е съмнявала, че някой ще го забележи. За първи път решила да заложи на естествеността по време на снимките на телевизионното предаване "Райската градина на Памела", посветено на ремонта на къщата на баба ѝ в западна Канада.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Големец

    18 0 Отговор
    Годините не прощават на никого.
  • 2 мдаа

    14 0 Отговор
    Почти повярвах, че простира на реката. Кофти е за секссимволите да остаряват...
  • 3 ТоВаЕвсичко

    7 3 Отговор
    Това е всичко, което трябва да знаем за живота: не се женете за "хубавите" - хубостта винаги е преходна, но ако хубавия е свикнал да е център на света: то характера му като цяло ще е счупен. После се чудите защо "умните и красивите" не могат да създават семейства: ами защото едната хубост не е достатъчна за това, а и както разбрахме хубостта изчезва с годините: особено ако са прекарани с неподходящия партньор. Повече любов, по-малко "хубост" трябват на света, но в днешно време ти казват че войните са хубаво нещо, че проституцията онлайн е хубаво, ами който желае такава "хубост" да си е живее - тя така или иначе ще отмине. Има и непрехдони неща, които учат, да не се захласваш по самата "хубост" като я издигаш в култ.

    Коментиран от #5

  • 4 Прилича на

    11 1 Отговор
    стрина от Горно нанадолнище.
  • 5 Дядо Стою

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "ТоВаЕвсичко":

    Хвали старо (и грозно), е.. младо и красиво. Пращай насам хубавите.

    А дедо ви колко Злобарки е ударил по списанията с тая ... Но малък Стойчо рипаше само при мисълта за вея. А сега - тя не става, малкия също. Ех, Пепи, Пепи ...
  • 6 Реалист

    0 0 Отговор
    След кафето и виното идва ling bad daddy:))
  • 7 плашило

    0 0 Отговор
    е, стана баба и тя и си пое по пътя на остаряването, гласа й остава все така крвенски
  • 8 лишено от смисъл

    0 0 Отговор
    Хубаво видео - що направо не хвърли прането в реката, а се занимава да окичва някакви клони на дървета с тях ? :D