Last news in Fakti

4 Януари, 2024 10:56 3 512 18

Кание Уест скандализира мрежата с полуголи СНИМКИ на жена си Бианка

  • кание уест-
  • ким кардашиян-
  • бианка ченсори-
  • съпруга-
  • оскъден тоалет-
  • бельо-
  • гола

Бианка Ченсори е "облечена" с тънки препаски и кожени ленти на скандалните фотографии

Кание Уест скандализира мрежата с полуголи СНИМКИ на жена си Бианка - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Скандалният рапър Кание Уест официално обяви, че съпругата му Бианка Ченсори ще носи още по-малко дрехи през новата 2024 година. Смелата заявка беше придружена от стряскаща публикация в профила на Йе в Инстаграм, където той публикува пикантни снимки, на които тя буквално позира по зърна.

Рапърът, който през последните години е по-известен в провокациите си и скандалите, в които се замесва, отколкото с музикалната си кариера, сподели със своите 18,4 милиона последователи в мрежата поредица от кадри на Бианка, един от които носи посланието: „Без панталони тази година“. На фотосите Ченсори е “облечена” в оскъден кожен костюм, който щедро показва пищната ѝ гръд и е държан единствено от това, което наподобява препаски с опасна тънкост, готова във всеки момент да се разпадне или скъса.

Публикация, споделена от Ye (@kanyewest)

На друга снимка Бианка е с свръхизрязани черни прашки, които едва скриват интимната ѝ област, мрежести чорапи до коляното и обувки на висок ток.

Десетки коментари заваляха в профила на Кание след провокативните му публикации. Мнозина се съгласяват около мнението, че рапърът просто иска още една Ким Кардашиян, която да облича, контролира и командва. Това не се получи с бившата му жена, макар че в по-добрите си години Кание успешно водеше гардероба на риалити звездата и беше отговорен за много нейни сполучливи визии. Очевидно е, че вкусът му доста се е променил, а несгодите в живота, сред които и разводът, са оказали пагубно влияние върху личността и здравето на Йе, който страда от биполярно разстройство.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    10 0 Отговор
    Не им стигат парите и това е начина да заработят малко !!!
  • 2 Соваж бейби

    12 0 Отговор
    Горкото момиче ,родителите и не знаят да хванат пътя и да си прибере дъщерята ако се наложи и с бой.Бианка явно обича много парите щом се оставя да бъде подложена на такова неуважение и преди с какви парцали я обличаше по улиците жестоко е !

    Коментиран от #6, #9

  • 3 Дядо Гъдю

    11 2 Отговор
    Големи карпузи, и зърната хубави. Дай боже всекиму да им се порадва и попипа
  • 4 И двамата

    16 0 Отговор
    имат вид на "много умни хора" ....
  • 5 Ало

    4 0 Отговор
    Момче ти как си оцелял до сега , сигурно си пенсионер по болест и само пишеш?
  • 6 Идън

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Соваж бейби":

    Най- вероятно и нея не я слуша вече онова в главата...

    Коментиран от #8

  • 7 Калпазанин

    8 0 Отговор
    Хвани единия удари другия. Не случайно светът се напълни с идиоти че и от такива се управлява. Направиха така че нормално и моралното да изглежда точно на обратно
  • 8 Соваж бейби

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Идън":

    Или обича парите ,ако е от някой беден квартал от Австралия ли къде беше не си спомням?! Мисля че ще измисли нещо да му вземе голяма сума пари и имот това унижение на която я подлага от как са заедно ще си плати лудия или я манипулира с вуду..Кание също не е болен така му изнася да казва
  • 9 Цъцъ

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Соваж бейби":

    "Търкулнало се гърнето, намерило си похлупаче"😉
    А не допускаш ли, че и нея може да я кефи, свят голям "хора" всякакви😉

    Коментиран от #12

  • 10 Идън

    3 0 Отговор
    Не е важно какво казва- гледай какво прави. Това не е нормално и е един от признаците на циклофренията- старото название на биполярното разстройство. Това е начин той да задоволи ненормалния си сексуален глад- както и това в лодката- направил го е нарочно, за да го снимат. Не е болен- болен е мозъкът му.

    Коментиран от #11

  • 11 Соваж бейби

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Идън":

    Не съм пси.доктор но отхвърлям
    биполярното разстройство !Това е психопат на свобода,един Бог знае личния му живот какво крие?Тази негова болест е измислена от хитри адвокати за богати хора като него да си плаща яко и живее на свобода без наказание!Няма луд който когато му изнася да е нормален !Няма лекарство за такива,тези които буйстват са друго с хапчета са кротки на моменти ама..?!Този е или обладан от демон така на моменти човек си връща себе си,или е с цел да провокира мода и манталитет типично за краварите.Същото важи и за нашия Азис и той се лепна такава диагноза ,ама си е много добре даже и деца има

    Коментиран от #13

  • 12 Соваж бейби

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Цъцъ":

    Ммммм не мисля !Няма жена да се харесва така,виж други снимки как я облича с долно бельо и чоропогащник ужасно е !Просто не само прекрачи граница ами я надхвърли отиде много далеко !Тя е жертва на мераците и за пари,този случай доказва на всички жени ловци на богати мъже им казвам само едно да внимават-ако пипнат богаташ да не забравят че парите му не са нейни ,а тя е просто една играчка !Всяка такава може да попадне в такава ситуация или кой знае колко бой яде и унижения ами скрито този показва публично унижение и мадамата е съвсем случайно като Ким приличат си!Отмъщение към Ким така мисля ,тази и е почти двойница единият от мотивоте му

    Коментиран от #15

  • 13 Идън

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Соваж бейби":

    Психопатологията е на границата между психиатрията и патологията. При него не е случайно- прочети за майка му- наскоро се ожени.

    Коментиран от #14

  • 14 Идън

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Идън":

    Не- майката на Джей Зи се е оженила. На Кание е починала след липосукция.
  • 15 Идън

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Соваж бейби":

    На снимката не виждам живец в нея- сякаш е под въздействието на някакво вещество...
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 само предполагам

    1 0 Отговор
    по-скоро квата на кени уест. а нея дали я пребива като куче като се надруса ? предполагам да
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.