Last news in Fakti

5 Януари, 2024 08:26 914 1

Благоприятен и светъл ден, създаден за любов

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Това е прекрасен период за творчество

Благоприятен и светъл ден, създаден за любов - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Везни до 14:41 ч. на 5 януари

При всички случаи в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да покажете своето уважение към околните. Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор.

Уязвими са бъбреците и пикочния мехур, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

Луната е на празен ход от 13:42 ч. до 14:41 ч. Не предприемайте и не купувайте нищо важно.

В 14:41 ч. Луната преминава в мистичния знак Скорпион, където ще остане до 23:10 ч. на 7 януари.

Лунен календар: 24 лунен ден от 01:31 ч. на 5 януари до 02:37 ч. на 6 януари

Енергийно много мощен ден. В този лунен ден силите на природата, които благоприятстват творението, се пробуждат. И силата в човека се събужда. В този ден е добре да се положат основите на нови велики неща. В Древен Египет именно на този ден се е извършвало полагането на основите на пирамидите. Добре е да започнете да реализирате глобални дългосрочни проекти. В този ден човек не трябва да се щади, трябва да събуди енергията си за активност и да я използва за мирни цели за добри постижения.

Благоприятен и светъл ден, създаден за любов. Това е прекрасен период за творчество. Символи на лунния ден – Шива, мечка, планина, фалос.

Днес нашето тяло е под контрола на ума. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят повече. Планове по-добре да не правите, а да живеете по свободен график, доверявайки се на интуицията и случая. Проблемите могат да бъдат решени, ако се подходи конструктивно към тях. Обръщайте внимание на всички символични знаци. Някои хора могат да получат „откровение“ свише.

Ден за съзидание, в който не бива да се изпитва апатия, отчаяние. Трябва да се използва активно за укрепване на собственото здраве и за повишаване на духовното ниво. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за активна творческа работа, както и за всяка домакинска работа. Можете да изхвърлите стари ненужни неща - това ще изчисти енергийното пространство на къщата. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия. Хората са самодоволни в този ден. Те може да не се отличават с нежност и учтивост.

Не е добре да се гладува, точно обратното – трябва да се яде и да се пият много течности. Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Ден за лечение чрез билки. В този ден могат да се реализират родови проклятия.

Денят на пробуждане и трансформация на мъжката енергия, така че днес е подходящ момент за интимност и зачеване на дете. Брачните отношения са изпълнени с топлина.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима за следващите няколко дни, пише Ивелина Пенчева novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МдаА

    0 0 Отговор
    Не знам къде е луната, но има тая журналистка със сигурност е в гащите!