Last news in Fakti

5 Януари, 2024 14:45 1 881 6

Ритуали за привличане на изобилие и пари

  • ритуали-
  • ппари-
  • изобилие-
  • късмет

Ето как да си донесете малко повече късмет и финансова стабилност

Ритуали за привличане на изобилие и пари - 1
Снимка: Shutterstock

Със сигурност сте изпитвали странното усещане, че сякаш понякога каквото и да правите, всъщност животът ви сякаш зависи от по-висша сила. Наречете го съдба или “висш разум”. Ако искате да си донесете малко повече късмет и финансова стабилност, в следващите редове ще ви предложим няколко ритуала, с които да направите това. Ето ги и тях:

Купа за пари

Това е проста, но мощна практика, която включва създаването на купа, предназначена за привличане на богатство и просперитет. Намерете подходяща купа и я определете като съд, в който ще съхранявате тази енергия. Заклинанието за купа с пари работи на принципа на последователен енергиен поток. Всеки ден си поставете за цел да слагате нещо ново в купата, като по този начин ѝ давате повече енергия.

Елементите, които добавяте, могат да варират - в някои дни можете да сложите монетка, символизираща финансов растеж, или пък красив камък, който сте намерили навън, представляващ естественото изобилие на земята. Конкретните елементи сами по себе си нямат толкова голямо значение, колкото намерението зад тях. Актът на добавяне към купата е начин за поддържането на енергията в движение, позволявайки ѝ да се изгражда и умножава. С нарастването на енергията в купата ще забележите подобна промяна и в живота ви. След като промените започнат да се случват, изпълнете се с дълбока благодарност и утвърждаване. Това е доказателство за силата на намерението ви, постоянството и магията на заклинанията за пари. Научете се, че изобилието е достъпно, стига да имате правилния начин на мислене и действия. Само така ще можете да се възползвате от безкрайния потенциал на Вселената.

Заклинание за дафинов лист

Запишете желанието си върху дафинов лист и след това го изгорете, като така ще придадете сила на желанието си. Според опита на мнозина, ритуалите с дафинов лист действат, ако бъдат използвани за по-малки суми пари. Тези заклинания почти винаги работят, а когато не работят, това е, защото се съмнявате, че ще работят. Така че не забравяйте да поддържате енергията и настроението си на високи нива, когато правите подобен ритуал.

Направете си „торбичка“ за пари

Тази торбичка за пари съдържа всичко необходимо, за да привлечете парите и успеха към себе си. Носете я колкото е възможно повече, като така тя ще ви помага още по-силно. Как да си направите „торбичка за пари“? Сложете в малка платнена торбичка 1 банкнота, 1 монетка и 1 или 3 скилидки чесън, 1/3 пръчка канела и 1 дафинов лист, както и няколко листа мента 1 малко камъче цитрин. Имайте предвид, че парите привличат пари, пише az-jenata.bg. За да дадете вашата лична енергия и да запечатате магията, можете да „плюете“ в торбичката (не е нужно да правите това наистина, просто направете жест). Носете торбичката със себе си, където и да отидете, особено ако планирате да харчите пари. Докосвайте я поне 3 пъти на ден и ако ви е възможно, дръжте я под възглавницата си.

Направете си ритуал със сол

* Разпръснете шепа морска сол върху централната и задната страна на входната врата. Това ще ви донесе богатство и ще привлече добро „Чи“ в дома ви. Този ритуал също помага за привличане на изобилие на всички, които влизат в къщата ви.

* Увийте в найлон или в малка торбичка чаена лъжичка морска сол и я сложете в портфейла си в тайно отделение. Твърди се, че това е мощен начин за привличане на пари. Сменяйте солта на всеки 10 дни.

* Ако имате затруднения с управлението на финансите си, поставете морска сол във всички ъгли на къщата си. Можете да използвате отделни пластмасови купички. Важно е да неги покривате. Този ритуал ще ви помогне да абсорбирате всяка негативна енергия, която къщата ви може да крие. Отново сменяйте солта на всеки 10 дни.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гласове от зайчарника в Банкя

    5 0 Отговор
    Тея не са ли чували за най-могъщото: ШКАФ! 😉 Но не канете феи омайници около шкафа, че развалят магията!
  • 2 Тома

    6 2 Отговор
    Ако искате да станете богати човека от банкя ще ви каже най успешния ритуал.Лягате гол на спалнята и евраците пълнят чекмеджето сами
  • 3 Майсторът 🐷 на Илюзиите

    3 1 Отговор
    А накрая се омъжете /съвета е за дами/ за Гущеров младши, родете му няколко чавета за три години и всичките ритуали ще дадат ефект!
  • 4 Тити

    3 1 Отговор
    Има още едно заклинание вземете си чекмеджета от Боко.
  • 5 истина ти казвам

    0 0 Отговор
    Секакви заклинания правих и не бива! Дей.....а и орисницата си!
  • 6 Ти си

    4 0 Отговор
    Има един ритуал за привличане на пари - труд ......