Last news in Fakti

7 Януари, 2024 10:38 1 341 2

Опасен и конфликтен ден, бъдете внимателни

  • опасен ден-
  • конфликти-
  • лунен календар-
  • скорпион

За деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до спорове, разправии и скандали

Опасен и конфликтен ден, бъдете внимателни - 1
Снимка: Shutterstock

Луната е в знак Скорпион, където ще остане до 23:10ч на 7 януари.

Активират се процесите формиращи нашите чувства. Самочувствието ще въздейства най-вече на емоционалната сфера. Подсъзнанието ще заостри вниманието към сферата на желанията. Трябва да се контролира състоянието на жизнения тонус. Повишена нервна възбудимост и промени в настроението. Постепенно започва да се натрупва напрежение. Хората ще са по-малко търпеливи, повече капризни и агресивни. Затова периодът е твърде конфликтен. Денят е свързан с подражанието, пасивното следване на чуждите мисли. Всеки трябва да работи над своите лоши и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни. Лекият флирт по това време повдига настроението. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Луната преминава в знак Стрелец в 23:10ч и ще остане там до 03:34ч на 10 януари

Лунен календар: 26 лунен ден от 03:46ч на 7 януари до 04:58ч на 8 януари

Това е един от опасните и неприятни дни, през който хората са доста конфликтни. Тежък период, когато трябва да съберете физически и духовни сили, да не се поддавате на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко случващо се с повече ирония и не губете чувството си за хумор.

Има опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, да почивате повече и да не хабите напразно силите си. Не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда.

За бизнеса е опасен този период. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже, ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. В работните колективи могат да възникнат спорове. Работата трябва да е лека и да не изисква излишно напрежение на силите.

Можете да очаквате всичко, както от себе си, така и от хората около вас, пише novini.bg. За деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до спорове, разправии и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи. Постарайте се колкото и да е трудно, мислите да са само положителни, тъй като могат съществено да повлияят на вашето бъдеще.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате внимателно с кого да общувате. Сега лесно се прахосват пари на вятъра, правят се ненужни покупки. Има голяма вероятност от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни.

Желателно е да се прекара денят в мир и уединение

Не се препоръчва физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения. Да се избягват задимените помещения.

По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Противопоказен е секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ши му каа

    3 1 Отговор
    Наздраве!
  • 2 Голата истина

    1 0 Отговор
    Бойко да внимава идват поледици