Last news in Fakti

9 Януари, 2024 10:58 2 944 12

Камерън Диас побърза да направи изявление след разкритията за Джефри Епстийн

  • камерън диас-
  • джефри епстийн-
  • обвинение-
  • скандал-
  • знаменитости-
  • звезда

Името на актрисата бе едно от 170 имена на знаменитости, фигуриращи в документите за обвинения в трафик на хора и сексуална експлоатация милиардер

Камерън Диас побърза да направи изявление след разкритията за Джефри Епстийн - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

След като името на актрисата Камерън Диас бе замесено в скандала с финансиста, самоубил се в затвора през 2019 г. Джефри Епстийн, тя побърза да отрече да е имала нещо общо с него.

Говорител на звездата публикува изявление, в което уточнява, че тя "никога не се е срещала с Джефри, нито е била на едно и също място с него, нито е имала каквато и да е връзка с него", съобщава NBC Los Angeles.

На 4 януари бяха разсекретени документи, в които е описано дословно интервюто с обвинителката на Епстийн Йохана Шьоберг. В документите се твърди, че в показанията си покойният финансист е "споменавал имената" на няколко известни личности, сред които Камерън, Брус Уилис, Леонардо ди Каприо и Кейт Бланшет. В документите, представени пред Page Six, Шьоберг твърди, че финансистът е разказвал за връзките си с няколко известни личности, като отбелязва, че е "изреждал имена", пояснява dir.bg.

Документите бяха разсекретени от федерален съдия като част от уредено гражданско дело за клевета, което друга обвинителка заведе през 2015 г. срещу любовницата на Епстийн, Гислайн Максуел, твърдейки, че е била жертва на сексуален трафик и посегателство. Максуел в момента излежава присъда от 20 години затвор за набиране и склоняване на малолетни момичета да бъдат сексуално малтретирани от финансиста. През целия си живот той е общувал с десетки знаменитости, кралски особи, политици и влиятелни бизнесмени.

През 2008 г. Джефри Епстийн се признава за виновен в склоняване към проституция на непълнолетна и излежава повече от година в затвор. През юли 2019 г. е арестуван отново по обвинение в сексуален трафик на десетки непълнолетни момичета, някои от които едва на 14 години, но тогава не се призна за виновен. Месец след ареста си, докато чака съдебен процес, Епстийн умира в затвора на 66-годишна възраст. Официалната версия за смъртта му е самоубийство.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 честен ционист

    12 1 Отговор
    Митьо Пищова и той е бил на острова.

    Коментиран от #9

  • 3 Пич

    9 1 Отговор
    Хахаха..... нали знаете , че за поръчването на проститутки , не е необходимо да си заедно с Мадам , нито да я виждаш ! Телефони имаше когато Епстайн беше жив !
  • 4 Бегай !

    7 6 Отговор
    Страшна грозотия ! Огромна уста и сплескан нос ! Ужас !
  • 5 Не съм учуден

    9 1 Отговор
    Камерън Диас се е снимала в розови филми , преди да стане холивудска звезда
  • 6 Механик

    19 1 Отговор
    Епщайн не е ФИНАНСИСТ. Той е сутеньор на малолетни.
    След като гажето му лежи в затвора с 20-годишна присъда, за това, че е набирала малолетни, какъв може да е Джефри???????
    И той не се е самоубивал. Убиха го тия, дето ги няма в "оня списък".
    Това Кралското семество, това жената на Клинтън, това Мадлин Олбрайт, това Макейн, това Байдън-фемали и пр.
    Това са му били основните клиенти на "острова на любовта". Ама ще се мълчи, а ско трябва ще умират още хора, само и само да замълчат.

    Коментиран от #11

  • 7 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❕❕❕

    11 1 Отговор
    След "се самоуби" спрях да чета ,
    ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНЯТ, ЧЕ ГО самоУБИХА, за да мълчи ‼️‼️‼️
  • 8 Тази

    5 0 Отговор
    Имаше много хубава дупара...
  • 9 честен ционист

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    С неговия другар Бай Дончо.
  • 10 Павел пенев

    7 1 Отговор
    Пак еврейски идиоти.

    Коментиран от #12

  • 11 от юнуша

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "Механик":

    ли тъ боли тупиту?
  • 12 ма чмокаш

    4 4 Отговор

    До коментар #10 от "Павел пенев":

    юдейско мъшко млеко